topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.247
Jeste li čuli da je Medicinski fakultet prekinuo štrajk? To je bitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti zezaš nekoga? Mene ne.Sto,bolje da su istrajali dok ne padne i oni su zlo
Dobro, bar si mi dao podršku u vidu odgovora na temu.Ne zezam sve treba da stane kolektivni strajk protiv torture
Za slobu nismo cekali izbore a ni za djindjica,pa necemo ni sad praviti izuzetak jel,za ovog mirovnog glumca koji pljacka dostojanstvenoSamo što nije, al moraš da čekaš do izbora, šta da se radi.
Računaju oni na oprost od oportuniste, Annie B. bi ih možda i pritegla, ali AV kao račundžija to ne namerava, sešče oni da se dogovore kao ljudi.Mogli su da izguraju bar do oktobra, godinu su svakako izgubili.
Za Zlobu si čekao izbore koje je izgubio, što se tiče dostojanstva o tome sa anarhistima.Za slou nismo cekali izbore a ni za djindjica,pa necemo ni sad praviti izuzetak jel,za ovog mirovnog glumca koji pljacka dostojanstveno
Nije izgubio nego je amerika odlucila da ga uhapsi i podeli tortuZa Zlobu si čekao izbore koje je izgubio, što se tiče dostojanstva o tome sa anarhistima.
Nije izgubio nego je amerika odlucila da ga uhapsi i podeli tortu
Jos uvek je mnogo fakulteta u blokadi,tako da je to mali procenat,ali trebali su da izdrze do kraja,a ne da se progaju za ne znam sta.
Čudno mi da to nisu objavili na Informeru.To da Medicinski praktično nije u štrajku.Oni su u blokadi, ali su zaposleni prekinuli štrajk da bi se potpisali na zajedničko saopštenje univ u beogradu Ministarstvu kao odgovor na postavljena pitanja. Oni su imali specijalizacije do pre par nedelja. Bukv su bili u štrajku ned. dana. A drugi nisu. Kod većine fakulteta nastavno osoblje vrši dosta poslova i dolaze na faks.
Čudno mi da to nisu objavili na Informeru.To da Medicinski praktično nije u štrajku.![]()
Profesori ne predaju, asistenti ne drže vežbe.Šta ti to znači štrajk?
Jeste li čuli da je Medicinski fakultet prekinuo štrajk? To je bitno.
Javili brate na TV-u da je medincinski fakultet krenuo sa radom,ako opet ne lazu.Ne bi me cudilo.Zašto komentarišete nešto što ne znate?
Blokada nastave koje studenti vrše nije i blokada rada fakulteta. Fakulteti rade !
Svi su još uvek u blokadi, pa i Medicinski.
Bitno je zato što se stvari vraćaju u normalu.Зашто је битно ?
Јел уписујеш медицину ? ...![]()
Bitno je zato što se stvari vraćaju u normalu.
Može i tako.Мислиш, враћају се у контролу институција ? ...![]()