- Poruka
- 28.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto rece vucic najbolji idu na vma.univerzitet
Sta da rade?Ovi drugi nek se slikaju.
Nece apetane ni offline ni on.line.Sta da rade?
Gadno boris, gadno ce te odgovarati
za takve reči
A mogu i da nacrtaju ljudsko telo pa prema šemi da operišuSeciranje leševa uiživo je samo jedan predmet.
Prave operacije mogu da gledaju iza zatvoreneh vrata, što je ekvivalent on-line.
Gde to studenti operišu žive ljude?A mogu i da nacrtaju ljudsko telo pa prema šemi da operišu![]()
Pa i ja mogu da izbacim neku parolu ali koliko je to realno što on kaže? Lekari vežbaju operacije tek kad završe fakultet i počnu da stažiraju. Stažiranje je gde se uči praktičan deo.
Ovo nije parola već izjava profesora sa fakulteta. Ne znam koliko si ti stručniji od njega da komentarišeš znanje budućih lekara?Pa i ja mogu da izbacim neku parolu ali koliko je to realno što on kaže? Lekari vežbaju operacije tek kad završe fakultet i počnu da stažiraju. Stažiranje je gde se uči praktičan deo.
Ovo nije parola već izjava profesora sa fakulteta. Ne znam koliko si ti stručniji od njega da komentarišeš znanje budućih lekara?
Pa pre i travari no vaši "stručnjaci" da kupljenim diplomama.lecice nas travari
blokaderi svakako nece - jer nesu ckolovali
Pa pre i travari no vaši "stručnjaci" da kupljenim diplomama.
Bila i offline nastava do pre 6 meseci.pa se pobunise.
Sad ne valja ni on line.
Sta hoce sad ovi studenti.
A tebi nije, iako će te liječi konzilijum blokadera..Lako je tebi, tebe će Ćaci da leči...a on je učio u šatoru kraj narko dilera...
Usput i psihicki i fizicki se pripremio za upis na wma.Lako je tebi, tebe će Ćaci da leči...a on je učio u šatoru kraj narko dilera...
...
Usput i psihicki i fizicki se pripremio za upis na wma.
Tamo.moras sve testove da prodjes.
Caci prolaze garant 200 posto.
Samo bih volela da mi objasniš štetu nastalu nedovoljnim obrazovanjem budućih lekara, ako može. Online nastava je neadekvatan način školovanja budućih lekara. Profesori su protiv toga. Šta je u tome štetno i po koga?Postavlja li neko od njih pitanje na čiju štetu sve to rade?