MEDICINSKE SESTRE...

Nekoliko puta sedeci u muskom drustvu, neko je prokomentarisao:
EH.. STO NISAM DOKTOR ILI MEDICINSKI TEHNICAR, PA DA RADIM SA MEDICINSKIM SESTRICAMA…..NOCNI RAD…DEZURSTVA…i… dalje da ne zalazim u vrlo scone detalje…
IMA LI SEXA U NJIHOVOM NOCNOM RADU?
Ili su to samo mastanja muskaraca o sestricama u belim kratkim suknjicama!!

ma jok bre..
kakav crni sex kod njih..
oni su predani i odgovorni radnici..
na svom poslu..
e...šta vam asve ne pada na pamet..cccc
med.sestre i sex..ma daj..:cool:

Na svetu samo dve stvari sigurne:
1) Smrt
2) Da su medicinske sestre *k*u*r*v*e*
Obožavaju doktore i da se bacaju čak i na oženjene, bez obzira na starost...

Ti si se vidim bas pozabavio interesovanjima medicinskih sestara ...

A kada ta neka medicinska sestra k* u * r * v * a celu noc bdi nad nekim koji je tebi drag i misli na to kako ce tom nekom spasiti zivot a ne popusiti tamo nekom doktoru onda je ona ispravna,zar ne?
Onda ti je ona svetica a ne neka jadnica koja se baca cak i na ozenjene doktore...

Dragi moj,predji na naucnu fantastiku mozda nesto i shvatis... :manikir:

EH.. STO NISAM DOKTOR ILI MEDICINSKI TEHNICAR, PA DA RADIM SA MEDICINSKIM SESTRICAMA…..NOCNI RAD…DEZURSTVA…i… dalje da ne zalazim u vrlo scone detalje…

Nema sex-a cesto, ali orgije nocu hahaha ima....:D

nemam pojma..radila sam s doktorima u ambulanti..papirologiju, bila u kontaktu s pacijentima tipa prozivala ih i sl..ali nisam imala tu vrstu problema..koliko znam..mada znaju da budu sochni na rechima. dodushe radno vreme je bilo od 7-14 h.. i nisam nosila kratku suknjicu..gde si video med.sestru s kratkom suknjicom..jedino ono tipa do malo iznad kolena ili mantilic neki kraci..od svega najgotivnije mi je bilo da me gomila ljudi u Klinichkom centru zove "DoKtorkooo!!..u fazonu saplicu te u hodniku da te pitaju neshto :) kakvo podizanje yebnog ega :mrgreen:

ovako vežbaju kada su na dežurstvu
GetImage.aspx

i ovako
5416_shutterstock_7772041_if.jpg
a ima još nego...

Back