Medicinska sestra u Italiji

da ali sve je prskano totalom pre pijace - na žalost
Total i svi za ljude štetni preparati su u EU zabranjeni. Nije to Srbija, da možeš upotrebljavati Total kako se ti ćefne. Nego, moraš prvo uspješno opraviti kurs, tek nakon toga smeš kupovati preparate. Vodi se evidencija, gdje si prkao, sa čime i u kojim količinama. Isto mora se poštovati karencija. Isto je sa tretiranjem životinja. Hrana u EU je bezbedna za konzumiranje. Česte i stroge kontrole pa ako se pronađe proizvod, koji nije u propisima povuče se i ide na uništenje.

mislio sam da si u srbiji...

bezbedna nije ali je bezbednija...
Jel se sječaš afere aflatoksinom u mleku? Kad ovde uzorak, koji se oduzima prije praznjenja cisterne premaši dozvoljenu granicu, mleko ide na uništenje i od tog dobavljača ne uzima se mleko u mlekaru dok se ne otkrije uzrok te se aflatoksini u mleku ne vrate ispod dozvoljene granice. Šta se uradi u Srbiji? Ne oduzima se uzorak kod dobavljača mleka, a kad je aflatoksin u proizvodima iznad granice dozvoljenog - podigne se granica. As easy as that.

Oko 3.500, ali bruto, neto verovatno ispadne 2000, to zavisi koja si poreska grupa.
Ovde mislim stvarno na medicinske sestre, nikako na personal u domovima za stare

Oko 3.500, ali bruto, neto verovatno ispadne 2000, to zavisi koja si poreska grupa.
Ovde mislim stvarno na medicinske sestre, nikako na personal u domovima za stare.
A koliko je plata za sestre/tehnicare u domove za stare i kakve su uslove tamo

Back