Ne pitaj sta nam rade bolje je da ne znas...
...mada nama je roditeljski u pon ali opet ... j*b*li smo jeza...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heyy!! Ja bix da pitam nesxto, ako ima nekog da mi odgowori ... Owe godine werowatno upisujem medicinsku na Zwezdari, interesuje me
koliko bodowa otprilike treba ??
da li tju sa owom skolom uspeti da upisxem med. fax (i ako ga upisujem koji smer mi je najbolji u srednjoj) ??
koliko je tesxka sxkola (recimo da redowno ucxim i uglawnom sam 5.0 )
kakwo je drusxtwo, profesori ??
Hvala unapred ... pozzzzzzz
E,dobrodosla kod nas!!!!!!Pa,ovako....Ovo za bodove sve zavisi od toga koji smer hoces da upises...Evo koliko je poena trebalo prosle godine za koji smer:
LABORATORIJSKI TEHNIČAR 81.32 ***
MEDICINSKA SESTRA - TEHNIČAR 71.82 ***
SANITARNO - EKOLOŠKI TEHNIČAR 75.90 ***
FARMACEUTSKI TEHNIČAR 93.50 ***
LABORATORIJSKI TEHNIČAR - OGLED 89.12 ***
Medicinski fax mozes da upises posle bilo kog od ovih smerova...Upisi onaj smer koji se tebi najvise svidja.....E,sad,tezina skole.....hmmmmm....Pa,ne znam bas sta da ti kazem....Od gimnazije je svakako laksa,ali ne moze se reci ni da je laka....To u velikoj meri zavisi i od profesora koji ti zapadnu.....Iskreno,kod mene u razredu je drustvo ocaj zivi,al i to sve zavisi od odeljenja do odeljenja,nikad ne znas ko ce sve upisati i upasti u isto odeljenje sa tobom.....E,da...Ja sam sanitarno-ekoloski smer,a planiram sledece godine da upisem medicinu,posto sam sad treca godina...Ako te zanima jos nesto,slobodno pitaj.....................................
okay, xwala ... i interesuje me samo koliko je sxkola "kvalitetna" da tako kazxem ... recimo kao sxto je medicinska u Zemunu na losxem glasu zbog ucxenika koji je upisuju itd. ... sxta je sa owom ... i kolika je razlika izmedju owe na Zwezdari i u Zemunu ... pitam posxto zxiwim pet minuta od med. u Zemunu, ali mi swi gowore da bez obzira koliko je Zwezdara daleko, treba nju da upisxem ... (:
Moja drugarica ide u Med. u Zemunu i nije da je bas nesto zadovoljna,a ja zavrsavam prvu godinu na Zvezdari,i skrooz sam zadovoljna! Skola je dosta kvalitetna(uglavnom svi profesori zahtevaju rad,ali to ti sve zavisi od smera)Koji smer ti planiras??
Uopste ne zavisi od smera,nego iskljucivo od profesora koji ti zapadnu,a pogotovo u poslednje vreme,od kada se stalno pojavljuju neki novi mladi profesori..............Verovatno planira da ucise opsti smer,cim se dvoumi izmedju Zemuna i Zvezdare,a jedino su ta dva smera ista u obe skole.
Kakav je smer laboratorijski tehnichar i koja je razlika izmedju klasichnog i oglednog odeljenja ... ?? Jel ima neko ko ide tamo ... ??
I imam josh jedno bezveze pitanje ... Koji autobus ide tamo ?? Ja sam nesto trazila i valjda ide 65, ali samo da potvrdim ... ?? ^^