Medicinska na Zvezdari

Joj bio sam 2 nedelje bez interneta koji HOROR...eto to je horor a ne neki glupi profesori :) ... inace i ja sam cuo za tu iz patologije sto je otisla u penziju da je zagorcavala zivote...drugarica od moje sestre je prosle god zavrsila nasu skolu i rekla da smo imali srece...inace skola je bas fino krenula 1 iz botanike 2 iz srpskog 3 iz hemije 4 iz fizickog 5 iz istorije i engleskog...no coment...ali meni je sve opusteno...dobijem 1 pa dobijem napad smehe xexe :D nista to mene ne brine....popravice se...to kazem i vama uzivajte i nemojte brinuti za keceve....pozzzzzZ

Evo i mene posle duzeg vremena.... ;)
Anny, koliko si bodova imala na upisu?
Aco, da li si ti normalan kad kazes da je kod ostalih profesorki mata laka!!! :) Ne predaje tebi matu MOMIROVICKA, kretenka!!! :)
A sto se tice engleskinja, obe su na svoj nacin lude... Basurovicka je jedna idiotkinja poremecena sa kojom ne mozes normalno da komuniciras, ali zato mozes da imas opusteno 4 i ako ne znas nista... A Snapshot :) je ovako ok i mozes normalno da komuniciras...ali zato BAS BAS dosta trazi....gramatiku perfektnooo..
Sto se fizike tice, Kljajic nije los toliko...ali ume da smara sa svojim forama i fazonima...:S Kontrolni je dosta obiman kod njega, ali je barem nama davao neka pitanja pred kontrolni....
Meni je svaka naredna god teza od prethodne..:D
Mi smo se sad vratili sa ekskurzije...i tek sad nam krece pravi horor.....skoro niko nema nijednu ocenu...

Evo i mene posle duzeg vremena.... ;)
Anny, koliko si bodova imala na upisu?
Aco, da li si ti normalan kad kazes da je kod ostalih profesorki mata laka!!! :) Ne predaje tebi matu MOMIROVICKA, kretenka!!! :)
A sto se tice engleskinja, obe su na svoj nacin lude... Basurovicka je jedna idiotkinja poremecena sa kojom ne mozes normalno da komuniciras, ali zato mozes da imas opusteno 4 i ako ne znas nista... A Snapshot :) je ovako ok i mozes normalno da komuniciras...ali zato BAS BAS dosta trazi....gramatiku perfektnooo..
Sto se fizike tice, Kljajic nije los toliko...ali ume da smara sa svojim forama i fazonima...:S Kontrolni je dosta obiman kod njega, ali je barem nama davao neka pitanja pred kontrolni....
Meni je svaka naredna god teza od prethodne..:D
Mi smo se sad vratili sa ekskurzije...i tek sad nam krece pravi horor.....skoro niko nema nijednu ocenu...

Ja pricam za matematicarke koje predaju u mojoj smeni!!!!!!!!!!!!!!!!Treca god je mnogo lakse od prve i druge.Meni sad predaje neka nova engleskinja,uzas je!!!!!!!!!!!

au bre dosta prepucavanja...koliko vidim svi se zale na matematiku pa evo i ja Rakocevicka je katastrofa...mislim trudi se zena ali nista da objasni ali ne ide joj...mada ja necu da gresim dusu imam 4 i PREZADOVOLJAN SAM ali pricam u ime ostalih....

I ja sam danas bio u vasoj smeni,na vezbama,kad su javili za bombu!!!Jos smo posle bombe cekali da odgovaramo i imali kontrolni....Bolje da niko nije ni javio.........Al dobro,dobio sam dve petice:super::super::klap:.I

Poslednja izmena:
Ma mi smo svi otisli kuci i posle su nas svi j**ali u zdrav mozak sto smo otisli i sve nas upisali.... Ali nema veze... :) U nasoj smeni je i sutradan opet javljena bomba i to 2x za redom je neko zvao :D :D Ali naravno, nisu hteli da nas izvode napolje... :(

Da li neko moze da mi pomogne!!!Upisala sam za farmaceuta prekvalifikaciju i zavrsila sa prvom godinom.Sada treba da polazem neke predmete pa me zanima kakvi su profesori:Ljilja Matic-patologija,Draskovic-prva pomoc i Milina iz analiticke...

Da li neko moze da mi pomogne!!!Upisala sam za farmaceuta prekvalifikaciju i zavrsila sa prvom godinom.Sada treba da polazem neke predmete pa me zanima kakvi su profesori:Ljilja Matic-patologija,Draskovic-prva pomoc i Milina iz analiticke...

Maticka je extra zahtevna,al ne verujem da ce takva biti i prema tebe,valjda ce imati bar malo obzira.Draskovic je ok.Mislim da neces moci da se ne nasmejes kad te on bude pitao,covek se samo za**bava.Jedino sto je kod njega lose je sto nikad ne znas sta ce ti dati.Moze da se desi da nista ne znas i da ti da 4,5,a i da sve naucis i da dobijes 2,3.Al prva pomoc ti je prilicno lak predmet,dok patologija bas i nije.Ako mozes,probaj da prebacis patologiju kod Milene Stojicic,to mi je razredna,kod nje bi ti bilo mnogo,mnogo lakse....

E ovako Maticka je extremno zahtevna i evo danas cu da zabodem keca kod nje i patologija bas i nije lak predment, a sto se tice Miline za analiticku po meni nista posebno ne trazi bas ne znam sta sto se tice teorije a na vezbama sam cuo da je katastrofa...

E hvala Vam....Bas danas sam vam bila u skoli,na vezbama kod Miline...Ne deluje "opasno"...Ali,kako ce na ispitu,nikad se ne zna...Inace,ja ne mogu da biram profesore,nego koga ti odrede,tako ti je..
A vidim,veceras bili roditeljski pa svi nesto unezvereno trce po skoli...Pa sta vam rade tamo... :)

Back