M-heart-J
Veoma poznat
- Poruka
- 11.831
E, ovde cu da konkurisem za laboranta. Ko zna, mozda se vidimo u septembru. pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ovde cu da konkurisem za laboranta. Ko zna, mozda se vidimo u septembru. pozz
ljudi mene strasno interesuje laboratorijski tehnicar.ako moze neko da mi kaze kakva je skola da li je tezak smer za laboranta kakvi su predmeti nastavnici...Hvala unapred....))
Pazi sad ovako! Ja takodje nameravam tamo da konkurisem, pa cemo videti. Cula sam da se tu ima, uglavnom, dosta hemije jer se ipak radi u laboratoriji. Uglavnom su to oni koji vade i ispituju krv, urin i slicno. Kazu da je vrlo dobar smer i da uvek ima posla... tako da ostalo preostaje na tebi.
koji bi ti smer upisala ogledni ili obicni laborant.ja cu konkurisati za ogledni smer daj boze ako budem imao dovoljno poena iz skole nosim 55 a ti?ato se tice hemije u svakoj godini ima po jedna hemija sem druge gde valjda ima dve.i ne razumem u cemu je razlika izmedju obicnog laboranta i oglednog smera...![]()
ljudi mene strasno interesuje laboratorijski tehnicar.ako moze neko da mi kaze kakva je skola da li je tezak smer za laboranta kakvi su predmeti nastavnici...Hvala unapred....))
Ja iz skole nosim 54.32 poena. Mislim da cu konkurisati u oba smera, ali ogledni je mnogo bolji jer ima vise prakse, sto nam najvise treba. Ako uradis dobro prijemni, imaces poena i za ogledno odeljenje. bez ogleda traze 81.3, a sa 89.12. Od prijemnog nam sve zavisi.![]()
heyy, i ja planiram ogledno ... kako ste uradili prijemni ?? Da li neko zna kolko uchenika primaju, nmg da nadjem informator ...![]()
Pa prijemni nisam bas najbolje uradila... 18.5 iz srpskog, a iz matematike 16.5 ili 17. To su samo moje pretpostavke... Videcu veceras....
Kako si ti uradila prijemni?
Primaju 20 ucenika, tako da ....
joooj znaci uopste ne znam sta cu da upisem.....razmisljam cak i u medicinskoj, na kom smeru se najmanje uci...imam 93 boda
I,jel upisao neko medicinsku????????????????????????????????![]()
posle dugog razmisljanja izmedju medicinske skole i gimnazije izabrao sam medicinsku skolu laboratorijski tehnicar![]()
Prvo da kazem,da je medicinska mnogo lakse od gimnazije,ali i dosta teza od mnogih drugih strucnih skola.......Farmaceutski ce ti biti tezak,ako ti ne idu dobro matis i hemija.......Mada,na svim smerovima,sem na opstem ima dosta hemije...........Ja sam sanitarni smer.......Iskreno,i ne ucim nesto preterano,pravi sam kampanjac..........Predmeti koji vecini prave problem su:u 1.god latinski,fizika sve 4 godine,jer su profesori zeznuti,hemija samo onome ko nema predznanje iz osnovne.....To bi uglavnom bilo to....Kad bih ja sad upisivao,najverovatnije bih upisao za laboranta.........
zanima me da li ima patologije u obicnom smeru za laborante NE U OGLEDNOM