Мedicinska dijeta-koliko je zdrava?

Pogledaj ovu sliku http://img26.imageshack.us/img26/3636/52310550.jpg razlika izmedju prve slike i cetvrte je 90 dana. Primetices da je osoba izgubila salo i nabacila misic. Primetices da mu je obim ruke veci, ledja veca i grudi vece a takodje ima vidljive trbusnjake.
.

Ово што си написао је крајње неозбиљно и нема везе са стручним објашњењем.
" Разлике између две слике" су специјалност ТВ Шопова и сличних мамипара.
А што се тиче скидања сала и набацивања мишићне масе, обрати се аматерима, те "приче" не пролазе кода нас који смо били врхунски спортисти, а и дан данас редовно тренирамо.
П.С. Могу и ја да ти "презентујем" слике пре и после узимања креатина хидрохлорида. И да прећутим КХХ.

Ово што си написао је крајње неозбиљно и нема везе са стручним објашњењем.
" Разлике између две слике" су специјалност ТВ Шопова и сличних мамипара.
А што се тиче скидања сала и набацивања мишићне масе, обрати се аматерима, те "приче" не пролазе кода нас који смо били врхунски спортисти, а и дан данас редовно тренирамо.
П.С. Могу и ја да ти "презентујем" слике пре и после узимања креатина хидрохлорида. И да прећутим КХХ.

Inace tema je o medicinskoj dijeti, posto si skeptican bolje bi bilo da otvoris novu temu na Rekreaciji pod imenom "Da li se moze izgubiti salo i nabaciti misic u roku od 100 dana" i da lepo prokomentarisemo.
Mislim iskreno, malo razmisli o tome sto pricas pre nego sto napises. Ovo je forum, dakle ljudi koji ovde dolaze imaju razlicita iskustva, misljenja, verovanja, zakljucke, nego sto imas ti i svi smo drugaciji po tom pitanju.
Ako u nesto ne verujes (i ocigledno nemas iskustva sa tim) ne mozes govoriti da NIJE MOGUCE, mozes jedino da kazes svoje misljenje da si probao i da nisi uspeo. Malo je glupo da ako ti nisi uspeo, ogranicavas i druge da to urade. Nisam ti ja kriv sto ne znas da dizes tegove i stimulises misic za rast, by the way :) Ako si jedan od ljudi koji veruju da misic ne mozes "nabaciti" prirodnim treningom i ishranom onda ti prvi treba da koristis "hemije" koje si naveo.

Isti primer imas iz istorije kad su braca Rajt rekli da ce napraviti letelicu od metala, ljudi se smejali i govorili da su ludi, jer kako ces napraviti nesto od metala (sto je teze od vazduha) da leti po vazduhu? Stvarno nema smisla :roll:

Da te pitam nesto, ako bi u ponedeljak radio trening dizanja tereta (znaci benc, razvlacenje, zgibove sa teretom, veslanje itd), utorak radio kardio od 40 min, u sredu radio (ramena, biceps i triceps) u cetvrtak trcao, petak radio jogu (naprimer) pritom se ZDRAVO hranio (jedes vise ribe, voca, zitarice, mlecnih proizvoda - lepo rasporedjenih po 6 obroka). Da li mislis da za 2 meseca ovakvog treninga, jedan individualac ce samo oblikovati torzo? Ako toliko pricas o profesionalizmu, ovo je nesto apsolutno esencijalno za jednog profesionalca, izgleda druze moj da si citao pogresne knjige i druzio se sa pogresnim ljudima.

P.S. Nemoj toliko da prihvatis ovaj post ka srcu i mislis da mi je do svadje ili rasprave. Jednostavno nasa iskustva se sukobe. Nista licno.

како се долази до рецепта за медицинску дијету? мислим на ражим исхране.

имам 85 кг а осећам као да имам 150, до пре 10так год сам имао око 74 и тада ми је био најбоље у сваком погледу.

не конзумирам алкохол, дуван исто, крећем се солидно. међутим стомачина смета.

Tvoj problem moze biti manjak aktivnosti. Dodaj intezivne treninge u svoj zivotni stil. Nije poenta samo promene ishrane (iako to moze biti resenje ali vise od toga je potrebno).

то свакако стоји, него како да упарим и храну активности

у дворишту имам тег од 15кг и два мла од по 6. дали може нека комбинација да се направи за корисне вежбе са тиме?

Naravno, hrana + aktivnost (i mislim intenzivna aktivnost) su kljuc za zdravlje, dobar izgled "laksi" osecaj i sve sto ide uz to.

Mogu da se naprave vezbe boli glava od toga, samo mislim da ce ti trebati mnogo teza opterecenja (preporucio bih ti da malo prelistas podforum Rekreaciju) imas dosta tema o tome, ova tema je vise za medicinsku ishranu. Dodas trcanje, zgibove, trbusnjake, sklekove cisto da povecas otkucaje srca, dobijas kardio-vaskularnu snagu i stimulises malo misice.

Odmah ces poceti da se osecas i izgledas lakse.

Back