Ово што си написао је крајње неозбиљно и нема везе са стручним објашњењем.
" Разлике између две слике" су специјалност ТВ Шопова и сличних мамипара.
А што се тиче скидања сала и набацивања мишићне масе, обрати се аматерима, те "приче" не пролазе кода нас који смо били врхунски спортисти, а и дан данас редовно тренирамо.
П.С. Могу и ја да ти "презентујем" слике пре и после узимања креатина хидрохлорида. И да прећутим КХХ.
Inace tema je o medicinskoj dijeti, posto si skeptican bolje bi bilo da otvoris novu temu na Rekreaciji pod imenom "Da li se moze izgubiti salo i nabaciti misic u roku od 100 dana" i da lepo prokomentarisemo.
Mislim iskreno, malo razmisli o tome sto pricas pre nego sto napises. Ovo je forum, dakle ljudi koji ovde dolaze imaju razlicita iskustva, misljenja, verovanja, zakljucke, nego sto imas ti i svi smo drugaciji po tom pitanju.
Ako u nesto ne verujes (i ocigledno nemas iskustva sa tim) ne mozes govoriti da NIJE MOGUCE, mozes jedino da kazes svoje misljenje da si probao i da nisi uspeo. Malo je glupo da ako ti nisi uspeo, ogranicavas i druge da to urade. Nisam ti ja kriv sto ne znas da dizes tegove i stimulises misic za rast, by the way

Ako si jedan od ljudi koji veruju da misic ne mozes "nabaciti" prirodnim treningom i ishranom onda ti prvi treba da koristis "hemije" koje si naveo.
Isti primer imas iz istorije kad su braca Rajt rekli da ce napraviti letelicu od metala, ljudi se smejali i govorili da su ludi, jer kako ces napraviti nesto od metala (sto je teze od vazduha) da leti po vazduhu? Stvarno nema smisla
Da te pitam nesto, ako bi u ponedeljak radio trening dizanja tereta (znaci benc, razvlacenje, zgibove sa teretom, veslanje itd), utorak radio kardio od 40 min, u sredu radio (ramena, biceps i triceps) u cetvrtak trcao, petak radio jogu (naprimer) pritom se ZDRAVO hranio (jedes vise ribe, voca, zitarice, mlecnih proizvoda - lepo rasporedjenih po 6 obroka). Da li mislis da za 2 meseca ovakvog treninga, jedan individualac ce samo oblikovati torzo? Ako toliko pricas o profesionalizmu, ovo je nesto apsolutno esencijalno za jednog profesionalca, izgleda druze moj da si citao pogresne knjige i druzio se sa pogresnim ljudima.
P.S. Nemoj toliko da prihvatis ovaj post ka srcu i mislis da mi je do svadje ili rasprave. Jednostavno nasa iskustva se sukobe. Nista licno.