Medeni mesec u Julu

Wipper

Zainteresovan član
Poruka
110
Poštovani forumaši,

Da li imate predloge za neke lepe ideje za medeni mesec u Julu? Izostavio bih Tajland, Šri Lanku, Maldive, Filipine, Zanzibar. Bitno mi je samo da u tom periodu vreme bude kako treba :)

Hvala!

Aaa, što Zanzibar?, .. tamo naš Neša (ciganin) iz Negotina ima restoran na plaži..
auuu, zajebunio sam se,..
Screenshot_33.png

moj drugar iz gimnazije, Dule (sa njim je prepiska sa FB,) živi u Amsterdamu,.. i kada reši da ide na osvežavanje i punjenje baterija ode u Mozambik,.. slično je kao i u Tanzaniji ili Zanzibaru,..
a taj naš Neša ipak ima restoran u Mozambiku,..
daklem moj predlog je za Mozambik,.. izvrsna je hrana,.. i jeftino je.
--- inače Dule, dok je u Mozambiku, izdaje svoj stan u Amsterdamu,.. eto još jedan predlog ;)

Poštovani forumaši,

Da li imate predloge za neke lepe ideje za medeni mesec u Julu? Izostavio bih Tajland, Šri Lanku, Maldive, Filipine, Zanzibar. Bitno mi je samo da u tom periodu vreme bude kako treba :)

Hvala!
Da li to znači da dolaze u obzir samo bliže destinacije ili je ovo izostavljanje egzotičnijih posledica vremenskih prilika pa zato. Da ne pominjemo onda Sejšele ili Kubu i Havaje?

Konkretno u julu gde god da odeš u sred sezone na moru imaćeš utisak da si na klasičnom odmoru. Ne znam koliko to želite.

Ako hoćete neku romantiku, vidi onda neke Alpe u npr Halštatu ili Švajcarskoj, ili Dolomite, Kolmar u Francuskoj, neku vinsku turu po Toskani, Bordou ili tako nešto.
Ako hoćeš da se izvalite u resortu onda Egipat ili neka bolja all inclusive Turska tipa Bodrum.
Možete i na Krit ili Rodos gde je neki kompromis ali teško da tamo nema klasične letnje gužve.
Kefalonija je ok jer je veliko ostrvo a nije toliko izvikano.

Tenerife, Madeira...ako volite prirodu, nije bas prenatrpano, ima mora ako nije prioritet izlezavanje u hotelu....
Po meni definitivno jedna lepa, ne toliko svakidasnja destinacija...Kompromis izmedju egzoticnih destinacija i tipicne Evrope...

Za nešto možda malo povoljniju destinaciju izabrala bih Italiju. I to severnu...Dolomiti, Cinque Terre, Toskana, itd...

Pa zavisi gde si, šta si i koliki je budžet u pitanju ali da pretpostavim da si u Srbiji ja bih recimo izabrao Italiju, ima koliko hoćeš romantičnih mesta. Nema veze što će biti navalica turista, vi ste si za vas dvoje, dobar hotel i kada odete u sobu nema turista.
Positano, tu okolina, pa izlet do Napulja, pa možda i drugi deo medenjaka sa Sicilijom, vrlo lak izbor bi bio da ja treba da se razmišljam.

Pa zavisi gde si, šta si i koliki je budžet u pitanju ali da pretpostavim da si u Srbiji ja bih recimo izabrao Italiju, ima koliko hoćeš romantičnih mesta. Nema veze što će biti navalica turista, vi ste si za vas dvoje, dobar hotel i kada odete u sobu nema turista.
Positano, tu okolina, pa izlet do Napulja, pa možda i drugi deo medenjaka sa Sicilijom, vrlo lak izbor bi bio da ja treba da se razmišljam.

Evo mi idemo u julu da posetimo Napulj i okolinu 😉
Sve već rezervisao…

Back