MC Stojan?

. . . moj brat ulazi u moju sobu u 03 h da uzme punjach za fon i ja polubudna chujem : '' bichuj , bichuj me . . . . . . .modrica . . . . ostane . . . . bichuj . . . . stojane . . . '' .
ustajem ujutru i ulazim ja u njegovu sobu da uzmem punjach i chujem kako ponovo pevushi : '' bichuj , bichuj me , bichuj stojane , uzmio ovaj kaish , modrica nek ' ostane . . . '' . . . i padam na pod histerichno se smejutji . . .
inache brat mi je trancer , nije shaban , ali ushla mu pesmica u glavu . . .

Au ja sam tu pesmu pewao dok sam cekao da udjem na Maidene ( shwatite me, bio sam podosta janpi...) i samo odjedanput rulja metalaca prilazi i pocinje da pewa BICUUJ, BICUJ MEEE, BICUUJ STOJAANE !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa koma ! :D

Evo da ja kazem nesto na ovu temu a to se vas najvise tice.MC Stojana znam licno,lik je nevidjeni kralj,iz Lucana je,studira u bg-u,ima 24 godine,dize 150kg iz benca,uskoro izdaje album a spot za pesmu Bicuj Me Stojane,snimanje je u toku,emitovanje sredinom aprila na TV Balkanmediji.Videcete kako kucke stenju kad ih cika Stojan bicuje.Ako vas nesto zanima pitajte slobodno!?

Kompletnu pesmu mozete skinuti na http://www.sendspace.com/file/n3wg46

Inace cisto da znate da je ova pesma prosli mesec bila najskidanija na netu,sto potvrdjuje zavod za statistiku "Hitrang"

steriod beast:
Evo da ja kazem nesto na ovu temu a to se vas najvise tice.MC Stojana znam licno,lik je nevidjeni kralj,iz Lucana je,studira u bg-u,ima 24 godine,dize 150kg iz benca,uskoro izdaje album a spot za pesmu Bicuj Me Stojane,snimanje je u toku,emitovanje sredinom aprila na TV Balkanmediji.Videcete kako kucke stenju kad ih cika Stojan bicuje.Ako vas nesto zanima pitajte slobodno!?

Inace cisto da znate da je ova pesma prosli mesec bila najskidanija na netu,sto potvrdjuje zavod za statistiku "Hitrang"
Reci tvom ortaku da ne izdaje nikakav album niti spot. Time ce samo upropastiti. Spot za pesmu bi bio suvisan. E da razmisljam mozda cu sa bendom obraditi njegovu pesmu(grupa je pank) pa ga pitaj cisto da li bi se bunio il' nesto.

Naravno da ce da izda album,kad ima 15 neverovatno smesnih,ludih i komercijalnih stvari,vecina su bolje od bicuj me(zamisli samo),izdace za jednu veoma veliku izdavacku kucu,pesmu je zastitio U Zavodu za intelektualnu svojinu,tako da ti ne bi preporucio obradu,jedino ako on cuje pa mu se svidi,posto je extra lik.A zavrsni deo spota se snima za vikend na Zlatiboru,posle krece montaza i sredinom aprila ocekujte pravo prolecno ludilo.Inace pesma Bicuj me je autobiografska,skinite kompletnu pesmu,pa pisite komentare,pozz

steriod beast:
Naravno da ce da izda album,kad ima 15 neverovatno smesnih,ludih i komercijalnih stvari,vecina su bolje od bicuj me(zamisli samo),izdace za jednu veoma veliku izdavacku kucu,pesmu je zastitio U Zavodu za intelektualnu svojinu,tako da ti ne bi preporucio obradu,jedino ako on cuje pa mu se svidi,posto je extra lik.A zavrsni deo spota se snima za vikend na Zlatiboru,posle krece montaza i sredinom aprila ocekujte pravo prolecno ludilo.Inace pesma Bicuj me je autobiografska,skinite kompletnu pesmu,pa pisite komentare,pozz
Nek izda jedan album ne treba mu vise. Meni je i jedna pesma dovoljna. Kazem ti tako su mnogi bendovi krenuli. Dobro on nije bend. Ali ako izda samo jedan album moze da postane legenda kao sto je Sarlo Akrobata naprimer. Jer tipa Idoli su se izgubili sa kasnije cistim pop pesmama. E ako snimimo poslacu ti il' sta vec ali mi sviramo pank-rok tako da pesma sigurno ne bi zvucala ko njegova(bila bi drugcija ne i bolja). Spot bi bio gubljenje vremena. Sta neke likuse kako vicu bicuj me. Malo debilno. Pogotovo ako radi one stvari sa tegom(mislim dize ga i to sto je nabildovan). Jadne guze tih devojcica. Aj ako stignemo to da snimimo poslacu ti. Imamo mi nase stvari u planu.

Oktobar1864:
njega poredis sa sarlom?!
Ne poredim ga. Sarlo ne moze da se poredi ni sa kim. Sarlo je...Sarlo je nezan. Sarlo je car. To je bend u kome su ucestvovala tri velika coveka. Gitarista i Basista su cak nastavili uspesnu karijeru. Muzika koju su oni tada pravili nece zameniti nijedan bend. Ni EKV ni Disciplia Kichme ni bilo koji drugi. Taj jedan njihov album vredi vise od necijih 100.
Taj je bend vrsio uticaj na mnoge nase bendove makar po mom misljenju. Definitivno najbolji bend sa ovih prostora. Stojan to sto posto nikad nece uspeti ali kazem moze da izda jedan album kao sto je uradio Sarlo i tako bi ipak ostao upamcen ne koliko i oni ali bi ostao upamcen. Jer mi nesto kaze da bi mu tesko uspelo da izda jos albuma i spot i sve to i da ostane upamcen. Ovako ce biti jos samo jedan debil koji pravi debilnu muziku.

Limunovo_Drvo:
Sad je u toku neka emisija o muzici danasnjice...Da li se moze pokrenuti jos jedan val kao sto je to uradio Paket Aranzman...
Tesko da moze da se smisli nesto sto bi bilo slicno toj muzici a da se ne unisti ta slika jer tako je pop-pank pokuso da ozivi pank i nije uspeo. Tj uspeo je al' je sranje zesce. Postoje bendovi ali ne mos ih cuti bas na teveu ali to ni nije predvidjeno za to.

steriod beast:

PozZZZz ga puno i reci mu da je car :!:
POdseća me dosta na Bad Copy, a njih obožavam :!:
PozZzzzz ga punooooooooooooooooooo :!: :D

Back