buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.077
Nikada ništa nisam tamo probao.
Nekako mi je fuj
Nekako mi je fuj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kad prođeš ka wc-u kao da si prišo deponiji ili kakvom vragolastom kazamatu crkotina i čudnih mirisaNikada ništa nisam tamo probao.
Nekako mi je fuj
Povela me tetka pre mnogo godina prvi put u taj MC Donalds'.Nikada ništa nisam tamo probao.
Nekako mi je fuj
Jednom godišnje makar se otvara tema o tome kako su bombone od gude mnogo skupe.Nekako ne mogu da verujem ljudima koji ne jedu gudu.
Ne verujem.Jednom godišnje makar se otvara tema o tome kako su bombone od gude mnogo skupe.
Guda je nekome kućni ljubimac, nekom služi za prehranu i bogaćenje, kao i mangulice i sl.;
Veruješ li ljudima koji ne jedu samo piletinu od svakojakog mesa?
![]()
Nikada u zivotu nisam pojeo.Mek,pljeskavicu,samo domacu.Kakav bre Big Mek.Nzm,...možda sam već otvarala temu.
Ne mogu da se setim,...dok to ne ustanovimo, da vidimo šta volite jesti u "Mek-u", posećujete li često, da li vam se uopšte i šta tamo sviđa.
Da krenem prva, k'o po običaju ili je to postao neki red ovde.
Kad me vide,... više mi i ne pitaju za porudžbinu, jer je uvek isto i jedino šta tamo volim:
Milk shake od jagode
Pomfrit i
Sladoled od karamele.
P.S. Dosadna sam i sama sebi tamo, kamoli tek njima.![]()
Ne postoji srpsko roštilj meso.Volim ponekad.
Inace, ovi sto misle da je tamo nezdravije meso nego u srpskim pljeskavicama- dobro je sto ne znaju kako se pravi srpsko rostilj meso.
Pa ako hoces preciznije, i sam isti prozvodjac pravi razlicite smese svaki dan, plus razlicite smese za razlicite mesare/brze hrane/restorane.Ne postoji srpsko roštilj meso.
Prave različiti proizvođači različite smeše.
Lično čak smatram obedovanje van kuće ružnim i tužnim običajem.
Ne verujem.
Sumnjam na sektaštvo
To ti kažem.Pa ako hoces preciznije, i sam isti prozvodjac pravi razlicite smese svaki dan, plus razlicite smese za razlicite mesare/brze hrane/restorane.![]()
Pa mora nešto da da ukussamo jednom bio i nikad višejoš pitam prodavačicu da li mi je spakovala dva hamburgera-toliko su veliki bili...zasebna priča što je u mesu bio natankovan biber na max...
Pa mora nešto da da ukus![]()
Dobio si onaj ultra slatki kečap, malo kiselih krastavčića i to je to. Svi ukusi zastupljeni, "meso" je samo zbog vizuelnog utiska.a bolje da su nadevnuli neki budjav sira no biber![]()
Dobio si onaj ultra slatki kečap, malo kiselih krastavčića i to je to. Svi ukusi zastupljeni, "meso" je samo zbog vizuelnog utiska.
Dorucak je postojao u solo mekovima sigurno, ne znam da li ga ima sada u trznim centrima jer oni pocinju od 10 da rade.McDonalds je industrija vredna milijarde dolara, i ništa nije prepušteno slučaju. Obroke bukvalno projektuju i prave naučnici, dakle sve je napravljeno tako da te zasiti iako nama nije po volji to što su porcije mesa male na oko. Poenta je da smo mi u Srbiji navikli da jedemo više mesa nego što treba, pa nam normalno izgleda premalo.
Ono što je najnezdravije je pomfrit i sve što je spremano u dubokom ulju, pa šejkovi, slatka gazirana pića, sladoled, i sl. Sve što ima višak šećera i zasićenih masti...
Ono što je najbolje su salate, sendviči sa grilovanim mesom, opcije za doručak sa jajima (ne znam ima li toga kod nas, u Americi ima).
Svako može da odabere šta će.
Sestric mi je rostiljdzija i tacno znam sta ide u domacu pljeskavicu.Pa ako hoces preciznije, i sam isti prozvodjac pravi razlicite smese svaki dan, plus razlicite smese za razlicite mesare/brze hrane/restorane.![]()