Mc Donald's

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
31.716
Nzm,...možda sam već otvarala temu. :think:
Ne mogu da se setim,...dok to ne ustanovimo, da vidimo šta volite jesti u "Mek-u", posećujete li često, da li vam se uopšte i šta tamo sviđa.
Da krenem prva, k'o po običaju ili je to postao neki red ovde.
Kad me vide,... više mi i ne pitaju za porudžbinu, jer je uvek isto i jedino šta tamo volim:
Milk shake od jagode
Pomfrit i
Sladoled od karamele.
P.S. Dosadna sam i sama sebi tamo, kamoli tek njima. 😁

Ne mogu da se setim,...dok to ne ustanovimo, da vidimo šta volite jesti u "Mek-u", posećujete li često, da li vam se uopšte i šta tamo sviđa.
Kad me vide,... više mi i ne pitaju za porudžbinu, jer je uvek isto i jedino šta tamo volim:
Milk shake od jagode
Pomfrit i
Sladoled od karamele.😁
Ništa tamo nije po mom ukusu. Ni ono drugo, ni treće.
Kad čujem da neko čašćava dete kad dobije dobru ocenu Mc Donald's-om, stvarno ne razumem u čemu je tačno čast i satisfakcija, ali to pišem ovde, a ne izgovaram nigde jer niti sam roditelj, niti sam to dete, niti mi smeta jer postoji ta franšiza u našoj državi.
Applebee's mi je već nešto drugo. Tamo sam rado svraćala, mada ne u Srbiji.

Posećujem Mek, ali ne previše često jer dobro znam da nisu baš najzdraviji izbor. Svratim tamo možda jednom do dvaput mesečno, a nekad i mesecima ne svratim. Ono što mi se najviše dopalo je dupli Royal burger jer je on najmesnatiji od njihovih burgera, ali nažalost, u ponudi je bio samo ograničeno vreme.

Što se tiče Džordžijeve opaske: tačno, nije fizički velik, ali je kaloričan i može i te kako da zasiti. Još imaš kupon da uz obrok dobiješ dodatni burger. Mene to uvek zasiti, koliko god da sam gladan. Ali ono što ja jedva čekam je da Burger King dođe kod nas, on mi je, da budem iskren, bolji od Meka. A doći će sigurno, samo je pitanje kada.

I da, milkšejk im je svakako prva liga.

Samo chicken burger pikant.

Tu ima vise mesa nego u ovim drugim. :mrgreen:

I imate super deal 330 dinara chicken burger pikant i mali pomfrit.

Od ostalih stvari vocni kolac je ok.

Milk shake od jagode
Pomfrit i
Sladoled od karamele.
P.S. Dosadna sam i sama sebi tamo, kamoli tek njima. 😁
:bljak::bljak::bljak:

Vučićev parizer je kuhinja de italiana za Mek.

I pomfrit,...ne jedem ga često, iako volim ali kad rešim uvek tamo kupujem.
Da budem iskren, meni je njihov pomfrit... onako, nije loš, ali nije najbolji. Više mi se sviđa pomfrit u KFC-u, a u inostranstvu sam jeo u Burger Kingu (kao što rekoh, jedva čekam da dođu kod nas, što će se sigurno jednom i desiti) i oni takođe, po mom mišljenju, imaju bolji pomfrit.

Pokvario se šejk, ukus priblizan kao nekada.
Je li? Prošlo je puno vremena (godinu, dve, možda čak i više) otkako sam poslednji put uzeo šejk tamo; uvek mi je bio odličan. Jako je gust pa ga jedva usisaš kroz onu slamčicu, ali baš je u tome njegova draž.

Pokvario se šejk, ukus priblizan kao nekada.
Još slušam da su ljudi bolovali Kovid19 i od tad im ništa nema isti ukus ili miris.
Nisam propatila ni od čega, a primetila sam kao dete da EuroKrem Blokče više nije isto.
Nije možda samo do Kovida!
Što se tiče MC Donalds'a, OK je to sve, ali sve od ponuđenog mogu sama u svojoj kuhinji za iste pare da napravim, a da se ne osećam kao da sam u nekoj narodnoj kantini. Dakle, ne smeta mi, ali novac bih radije utrošila u sirovine i u svojoj kući spremala na zdravije načine i sa mnogo više pažnje.

Da budem iskren, meni je njihov pomfrit... onako, nije loš, ali nije najbolji. Više mi se sviđa pomfrit u KFC-u, a u inostranstvu sam jeo u Burger Kingu (kao što rekoh, jedva čekam da dođu kod nas, što će se sigurno jednom i desiti) i oni takođe, po mom mišljenju, imaju bolji pomfrit.
Hoće verovatno,...ali su oni skupi. Biće papreni. KFC imaju najbolju piletinu.

Još slušam da su ljudi bolovali Kovid19 i od tad im ništa nema isti ukus ili miris.
Nisam propatila ni od čega, a primetila sam kao dete da EuroKrem Blokče više nije isto.
Nije možda samo do Kovida!
Što se tiče MC Donalds'a, OK je to sve, ali sve od ponuđenog mogu sama u svojoj kuhinji za iste pare da napravim, a da se ne osećam kao da sam u nekoj narodnoj kantini. Dakle, ne smeta mi, ali novac bih radije utrošila u sirovine i u svojoj kući spremala na zdravije načine i sa mnogo više pažnje.
Ma nije do kovida, fuserisu.

Back