MBS1

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pravo kazes Iv-a! Jeste pocetak i to u 72-oj spec. brigadi, ali mukicije ce tek da nastupe kad ponovo promene logor i dodju mecki na rupu,........ Kobrama!! Hi hi hi!:-)
Sto se tice glasanja, ok, nije losa ideja, a favoriti.......... pa definitivno ce se na boravku u 72-oj specijalnoj istaci neko ko bi mozda mogao da bude favorit, mada.........obuka u 72-oj i Kobrama nije ista. Moze da se desi da neko prodje uspesno u prvo pomenutoj jedinici ali da se kod Kobri............ kao favorit pokaze neko drugi!! Ma gledacemo pa cemo da vidimo.......... Pozz

Necu da omalavazam moje kolege iz COBRI , ali 72. specijalna brigada PT , je trenutno najosposobljenija jedinica koju imamo . Ne uzimajuci cinjenicu da je 63.pdbr u vrhu , ali na aktivni sastav 72. je na mestu br.1 . Cinjenica jeste da najbolji iz ovih jedinica prelaze u KOBRE , ali dosta je mlad sastav u tim jedinicama tako da su ipak 72. vise uvezbani i imaju vise ratnog iskustva !!!! KOBRE nemaju ratnog iskustva oni su prvenstveno jedinice za obezbedjenje visokih funkcionera i pratnju , a 72. oni koji ne znaju ima naziv JURISNA !!! Nadam se da se moje kolege iz KOBRI nece ljutiti na mene , ali to je cinjenica !!!!

Back