C
chika_doktor
Gost
puno je 4000 e za tako star automobil...za te novce u bosni dobijes 1998 ako ga ima uopste.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisu me banovali,sad sam fin,nego sam nesto zeznuo sa password,nebitno.Garwor:sta je sad, nisu te valjda opet banovali?
ne poznajem ni jedan ni drugi ali bih uzeo mazdu.
A opel omega?
Pa tome i brine kod Mazde,ima svu skoro mogucu elektroniku,el.retrovizore,stakla,klima i ostalo sve mislim ako to krene da se kvari da ce biti samaranja u servisu,znaci to je i poenta moje teme koliko se ona kvari i kakva je za odrzavanje.68Charger440:Kazes nama da govorimo bez licnog iskustva, a na kraju poruke kazes kako Japanci prolaze pola miliona kilometara bez ikakvih problema, a nigde nisi spomenuo sa kojim Japanskim autom si ti presao toliko.
Moja keva ima 1994 Toyotu Camry 3.0L V6 (188 hp) sa oko 130,000 milja (oko 208,000 kilometara). Kupila ju je jer se naslusala takvih prica kako mogu dugo trajati bez problema sto je daleko od istine. Bas smo je juce dovezli od mehanicara, $1,500 popravka (klima sama je bila $600) i to smo popravili samo ono najvaznije. Naveo mehanicar jos dosta toga, ali nije bilo bas neophodno pa smo odustali od toga za sada. Sa motorom stvarno nismo imali problema, ali zasto sve ostalo je ravno 0.
Strah ti je opravdan, u smislu straha od opste pouzdanosti elektronike u novim generacijama automobila, u skladu sa uslovima voznje u Srbiji. Nekoliko udarnih rupa u kombinaciji sa hiper-osoljavanjem puteva, neznanje nadriservisera i automobil postaje problem! Ne jedan put nas sluzbeni Pasat iz 2000 je na slep sluzbi setao od servisa do servisa. Ford Skorpio iz 99 (buljavi) skoro da nisu hteli u servise! A za nase uslove ova dva modela su pojam pouzdanosti.I.Sikorsky:Pa tome i brine kod Mazde,ima svu skoro mogucu elektroniku,el.retrovizore,stakla,klima i ostalo sve mislim ako to krene da se kvari da ce biti samaranja u servisu,znaci to je i poenta moje teme koliko se ona kvari i kakva je za odrzavanje.
Budi posten pa priznaj da "kevin" automobil nije bas referentan za poredjenje sa M 626. Serviseri bas takve cekaju. Redak auto, 3.0, V6. Redovan servis 700-800E. Morala je da bude svesna toga kad ga je kupovala.68Charger440:Kazes nama da govorimo bez licnog iskustva, a na kraju poruke kazes kako Japanci prolaze pola miliona kilometara bez ikakvih problema, a nigde nisi spomenuo sa kojim Japanskim autom si ti presao toliko.
Moja keva ima 1994 Toyotu Camry 3.0L V6 (188 hp) sa oko 130,000 milja (oko 208,000 kilometara). Kupila ju je jer se naslusala takvih prica kako mogu dugo trajati bez problema sto je daleko od istine. Bas smo je juce dovezli od mehanicara, $1,500 popravka (klima sama je bila $600) i to smo popravili samo ono najvaznije. Naveo mehanicar jos dosta toga, ali nije bilo bas neophodno pa smo odustali od toga za sada. Sa motorom stvarno nismo imali problema, ali zasto sve ostalo je ravno 0.
Posle ovog komentara prestajem sa polemikom, jer mi to nije manir, posebno ne preko interneta. Tek sam sada primetio da ti je registracija iz USA, a moj komentar o retkosti se odnosi na domace trziste! To sto je japanac najprodavaniji; da li ti nesto govori?68Charger440:Redak auto? Najprodavanije auto u Severnoj Americi. 430,000 primeraka godisnje se proda. Jedino se 2 Americka pickupa prodaju vise (Ford F-Series i Chevrolet Silverado).
Camry je najprodavanije auto u Severnoj Americi vec duzi period.
I podatak da ima 3.0L V6 je pozitivna strana, ne negativna. Jer je sigurno bolji nego 2.2L I4.
U pitanju je najbolja Camry nudena od Toyote te godine. LE (Luxury Edition) kao i najskuplja.
Polako ljudi,bez svadje,svaki komentar mi znaci,jedino je zalosno to sto za Mazdu 626 iz 93 moram da platim oko 4000e,dok mi je neko napisao takav u Bosni iz 98 ima za te pare ili kada odem na www.mobile.de pa tamo nadjem Mazde 626 od 1.500e :sad: .nvlajic:Posle ovog komentara prestajem sa polemikom, jer mi to nije manir, posebno ne preko interneta. Tek sam sada primetio da ti je registracija iz USA, a moj komentar o retkosti se odnosi na domace trziste! To sto je japanac najprodavaniji; da li ti nesto govori?
Momak je pitao o iskustvima sa M626, ja sam mu ih preneo, bez namere da vodim demagoske rasprave preko Okeana, sa covekom koji iz perspektive blagodeti obecane Zemlje, verovatno ne shvata problematiku i standarde kupovine i odrzavanja automobila u zemlji Srbiji. Pozdrav
Cekaj pa passat b6 je novi model,kakva vrata za njega po otpadubobanms:Ne kupujte automobile za koje nemate alternativu u obliku vise proizvodjaca delova.
Po mom iskustvu japanci su bas kvarni u tom pogledu .
Recimo za hondu HRV 1.6 v tec koja nova kosta 19.500 evra naplacuju senzor ABS a 270 evra ( za audi A 8 on kosta 48 evra ???? ) dalje amortizer prednji desni 368 evra ????
glavcina prednjeg tocka 742 evra ????? ludilo vrata gola prednja desna 764 evra
za pasata B 6 kompletna na otpadu za 250 evra ????
zato zaboravite na kosooke .![]()
Pa ok,tekst ti je dobar ali sta vredi kada si mozda u Nemackoj,pa tamo imas sto puta bolje uslove za odrzavanje auta a i sama kola su jeftinija.Nocni soko:Zao mi je sikorsky, ali nisam tamo da mogu da komentarisem ni cene ni snabdevenost rezervnim delovima.