Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojasni ovo.To mislis na taba.
..pa on reklamira svemocni Lidl.Pojasni ovo.
Cuti da vidis sta ovaj radiRust aktiv mazda tehnolodži
Osim sa onim zarđalim kakve su več oz 2014 - e ako dolaze iz snježnih područja.Sa Mazdom nikada neces pogresiti.
Zapravo na testovima kažu da je stravično slab, npr sa je 2.0 iz Vectre A iz 1991 s nešto manje KS primjetno bolje vuče.ima onaj 2.0 bez, nije slab, plus plin, dobitna kombinacija
Svaki auto treba da se bar minimalno odrzava.Osim sa onim zarđalim kakve su več oz 2014 - e ako dolaze iz snježnih područja.
Gluposti pišu. Ja zivim u Skandinaviji ak9 gde ima problema sa korizijom to je ovde kod mene .. Mazde 6 II nemaju problema sa korozijom ..Uvek možeš naći primerak ali generalno nemaju ..Ovo je problem sa korozijomSvaki auto treba da se bar minimalno odrzava.
Mazda nije problematicna ni po tom pitanju, kolko ja znam.
nije bitno kako vuce, bitno da se ne kvareZapravo na testovima kažu da je stravično slab, npr sa je 2.0 iz Vectre A iz 1991 s nešto manje KS primjetno bolje vuče.
Ovako nesto da nabavis kakav Opel bio bi car na drumuDa uletim sa drugim vozilom.Ima li ko iskustva sa opel Zafirom combo 2015 godiste.Komotna ko avion probao .A kakva je boga pitaj .2.0 dizel.
ja bi prethodnu verziju, al trenutno se nemaIma li neko iskustva? Hteo bi da kupim 2014. godište.