Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima je Sizif, moderator Politike. Kaže da je dobra, detalje možeš videti s njim.Ima li neko iskustva? Hteo bi da kupim 2014. godište.
ima onaj 2.0 bez, nije slab, plus plin, dobitna kombinacijaDobra, ma može i sa turbinom, slabo ima bez iste poslednjh godina.
If to ti je robija za odrzavanje.Ja vozim audi a6 2015. 3.0btdi , jos cipovan na 400 konja, svaki servis sedi i placi, uzecu nesto tako i ja. Jos menja u k, nije odrzavan uopste od orethodih vlasnika, salta kako se njemu hoce
zlo, vise u servisu nego kuciIf to ti je robija za odrzavanje.
Ima ukusne kabloveIma li neko iskustva? Hteo bi da kupim 2014. godište.
Vrlo moguce.Pobrkala si me sa nekim ja tamo zađem jednom u mesec dana![]()
To mislis na taba.Vrlo moguce.
U poslednje vreme pravim bas glupe greske.![]()
Nije zivahan zato sto trazi visoke obrtaje, sigurno nije ni lak auto i plus ako je atmosferac moguce da nema ni veci obrtni momenat.Od Mazde trenutno boljeg benzinca nema ..Radio sam kod njih 2g taman tad kad je ta 6 izašla ..Dizel ne ali benzin da ..automatik menjac je imao dosta reklamacija .Ne znaci da ce taj imati ali je bolje preskočiti jer je skupa zahebancija ako bude problema ..Meni se sviđa dizajn kod njih i 6 i CX5, malo vise su fokusirani na sport nego na comfor ali ni to nije mana ko voli..Jedino sto taj motor nije previše živahan za te KS koje ima tj kao da ih nema toliko .