G
Gost#1
Gost
Zna li neko da li postoji efikasniji preparat za saniranje oziljaka od Shaljicevog melema "JOMELOP"? Ili je to najbolje shto se moze naci na trzishtu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa...da...sigurno ce ti to malo pobeleti...i meni je bio takav...dodushe imam vishe oziljaka .... od kojih je bio najgori taj na kolenu...isto je bio crven ali vremenom pobledi...! Ne brini :wink:Gost#1:moj je duzine 5 cm, ali je nakon tri meseca mazanja prilichno tanak...debljina je mozda 2 mm (koza je sechena skalpelom). zadovoljna sam rezultatima...mada po svoj prilici to treba dosta dugo primenjivati. oziljak je svez pa je josh uvek onako crvenkast, valjda ce nakon godinu dana da pobeli. hvala ti na odgovoru
Contesse:Saljicev melem je najbolji. Ja ne mislim vec sam sigurna. Iz iskustva.
Cak i hirurzi preporucuju samo to.
I nije tacno da isusuje kozu.Naprotiv cini je glatkom, mekom i neznom. Oziljak je meksi i lepsi je osecaj. Nema se osecaj zatezanja.
Pozdrav
Je l' efikasan za malo vece oziljke???malecka:... ja sam bila zadovoljna CONTRACTUBEX gelom... bas je fin, mirise na ruzinu vodicu, malo svrbucka,ali mi se cini bas efikasnim... kosta oko 500-600 din.
JaH_G|rL:Je l' efikasan za malo vece oziljke???malecka:... ja sam bila zadovoljna CONTRACTUBEX gelom... bas je fin, mirise na ruzinu vodicu, malo svrbucka,ali mi se cini bas efikasnim... kosta oko 500-600 din.
Gost#1:Devojke, mozete li da mi kazete kako se gel koristi? Danas ga kupila u apoteci, a u njemu uputstvo na madjarskom?! :shock:Da li se pre svake upotrebe (kao kod JOMELOPa E) oziljak pere neutralnim sapunom i koliko puta dnevno treba mazati gel? Shto chesce to bolje ili je dovoljno ujutru i uveche? Hvala!
a jel znas gde moze da se kupi kod nas SILICONE SHEETS?Gost#1:Lisice, hvala ti puno na savetima. Ja sam isto chula za Tiomukazu, ali nisam nigde mogla da je nadjem. Nakon ovih tvojih preporuka za Silicone Sheets, potrazila sam na Netu shta ima na zadatu temu i tamo nashla da se oni koriste zapravo za keloide i debele oziljke. Ovi moji su skroz tanushni, ali me nervira zato sto se nalaze ispod vilicne linije, pa kad vezem kosu ipak se vide...za te tanje ozilljke vidim da preporuchuju Sheets of Mineral Oil (ili Mineral Oil Gel), tako da sam ih kontaktirala sa nekim pitanjima pa cu videti sta ce mi odgovoriti. U principu, nije mi problem da bilo shta naruchim iz inostranstva posto imam kreditnu karticu pa mogu da na taj nachin platim za robu. Hvala ti josh jednom, da nisi spomenula Silicone Sheets, ne bih naletela na ovo shto mi se chini da ce odgovarati :wink:
Izvini ako sam indiskretna al zanima me od cega imas oziljke i gde,posto ih imam i ja.liv:Prije nekoliko godina koristila sam Saljicev originalni melem(kupljen u njihovoj radnji u Podgorici)i bila sam jako zadovoljna!Sada,posto zivim u inostranstvu preporucili su mi Contratubex. I on je odlican, mada jos nije proslo toliko vremena od operacije da bih mogla tvrditi da je efikasan kao Saljicev.Sto se tice opekotina i oziljaka od njih mislim da je Jomelop najbolji!Potrebno je samo biti uporan, sto bas i nije moj slucaj.
zdrav!
3EMYHKA:ja sam operisana pre deset dana... oziljak mi je od pupka nanize vertikalno 10ak cm :wink: , stomak donji mi nekako deluje izdeformisano i naduto, imam aloja zeleni gel i rekose mi da time mazem al pravo da vam kazem, kako god pogledam sav od operacije meni se slosi najstrasnije i hocu da se srusim! :shock: Pa kao nesto zmureci trljam, pa ako ubodem u bodem... nemam neki trip od oziljka samo da ne ostane bre ovako nabrano! :shock:
Gost#1:Zna li neko da li postoji efikasniji preparat za saniranje oziljaka od Shaljicevog melema "JOMELOP"? Ili je to najbolje shto se moze naci na trzishtu?