CRKLA ELETRONIKA NA MAXTOR DIAMOND PLUS 8 40 GB ATA 133.
AKO NEKO IMA ISPRAVNU RADO CU JE OTKUPITI(NOVI SAD BEOGRAD)
HVALA
CHUSSOR@YAHOO.COM
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa opet bolje kad kazu da je crkla elektronika nego OS nece da mi se digne, a ne mogu ni da ga instaliram.sonne:Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup i jos jednom Backup!!!
Razloga je mnogo a potvrdjuje ih i cinjenica da je na forumu sve vise i vise poruka tipa "crkla elektrobnika potrebno spasavanje podataka".
ma ok nego pokusavam da naznacim vaznost backup-a...Кулиража:Pa opet bolje kad kazu da je crkla elektronika nego OS nece da mi se digne, a ne mogu ni da ga instaliram.sonne:Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup i jos jednom Backup!!!
Razloga je mnogo a potvrdjuje ih i cinjenica da je na forumu sve vise i vise poruka tipa "crkla elektrobnika potrebno spasavanje podataka".
Tu si u pravu, backup je veoma vazan iako imas idealne uslove za rad.sonne:ma ok nego pokusavam da naznacim vaznost backup-a...Кулиража:Pa opet bolje kad kazu da je crkla elektronika nego OS nece da mi se digne, a ne mogu ni da ga instaliram.sonne:Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup i jos jednom Backup!!!
sonne:Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup, Backup i jos jednom Backup!!!
Evo idu i zimski dani sto automatski znaci i vecu potrosnju struje iz koje proizilazi salbiji napon a iz njega gomila diskova koji su otkazasli! E a jos kada se na muke sa naponom doda i nekoriscenje UPS uredjaja (ili nekih drugih koji peglaju napon), pa usteda pri kupovini napajanja, onda je pravo cudo kako mnogima hardovi uopste i rade.
Zato pamet u glavu!!!