Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je prošlost, uvode led displeje i daljinsku kontrolu cena.Manje menjanja cena i trebace 2 radnika manje,
ne loopaj, imaju plate iznad minimalcaEm nemaju radnike em neće da plate ni minimalac. Duplo golo.
kupujes nekvalitetnu cokoladu prepunu secera i zasicenih masti i kalorija
jesu ukusne jer su nezdrave..kao sto rekoh.. prepune prezasicenih masti, secera, kalorija..ti kao lekar bi trebala da ih se gnusasOdlične su
Misliš na onaj Lindt koji su tužili zimus zbog nedozvoljenih koječega u crnim čokoladamajesu ukusne jer su nezdrave..kao sto rekoh.. prepune prezasicenih masti, secera, kalorija..ti kao lekar bi trebala da ih se gnusas
imas cokolade i ukusnije koje su kvalitetnije, na primer lindt-ovi proizvodi
Pijacau unutrasnjosti , u BG vec mora da znas ko je kakav nakupac, nema tako cesto pravih prodavaca, mada se desi , ja jednom naletim na moju profesorku hemije, prodaje jagode i jos nesto na pijaci , a vrlo kulturna zena iako je ja mislim sa sela i veci deo zivota provela na selu , kaze otisla u penziju i sad prodaje sta je rodilo i dosla da vidi cerku , koja studira....sta proda cerki kesh...ja se zezam, kazem, profesorka, pa gde je cerka da pomaze da prodaje, nema veze ispitni rok, jedan dan da ohladi mozak.Industrijske prerađevine maksimalno izbegavam. Zato pijaca na max!
Za taj posao male.@Belgradeboy kolike su plate u maxiju idei?![]()
I ja sam video da su ga zatvorili. Baš sam se iznenadio zašto.Kada će ponovo da otvore maxi na cvetnom trgu? Ova idea u beograđanki mi se zgadila, prodavačice su jako neprofesionalne i spore.
Jedna koju prvi put vidim, napravila je gužvu na automatskim kasama i na cigarama a onda je izašla da zapali cigaru. I usput mi dobacuje da ne guram jako automatska vrata koja su pokvarena već 5 godina.
@Belgradeboy kolike su plate u maxiju idei?![]()
Nije samo to , poceo je maxi da fushari sa vocem i povrcem, jos uvek je medju boljim, ali je poceo da fushari...Božja kazna za lopove! Hrana je duplo skuplja nego u zemljama EU! Dabogda se lečili sa naprednjacima od tih para koje su pokrali u srbiji! Razbojnici!