Maxi

jesu ukusne jer su nezdrave..kao sto rekoh.. prepune prezasicenih masti, secera, kalorija..ti kao lekar bi trebala da ih se gnusas :mrgreen:

imas cokolade i ukusnije koje su kvalitetnije, na primer lindt-ovi proizvodi
Misliš na onaj Lindt koji su tužili zimus zbog nedozvoljenih koječega u crnim čokoladama

Nisam ispratila šta je bilo na kraju, ako je kraj uopšte

Ali da, jesi dobre

Jos jednom se pokazuje pravilo da ovaj narod dobija ono sto zasluzuje, svest i narocito inteligencija je na tom nivou i tako i prolaze...

Zanimljiva postaje ova rubrika o trgovinskim lancima...npr ja imam totalno drugaciji uvid u sve od vas, a vi ste povezani i privilegovani , sa nekim od tih lanaca,a ja nisam, sasvim drugaciji kriterijumi kvaliteta , cena, ovoga onoga..

Kad mi dodju gosti , tacno vidim koliko sam ja otkacen u svojim standardima kvaliteta, sloze se oni da je ono sto ja nudim kvalitetno ali kakvo sve smece ljudi jedu i isto im je kao ono sto kod mene dobiju , to je zanimljivo...
Ne pricam o indistrijskim proizvodima, nego i ovako na biranje, banane ja i oni , paradajz ja i oni , paprika ja i oni , pasulj ja i oni...
Ali sve to postane jasno ako krene prica o politici i ukljucim dnevnik i krene njihovo komentarisanje....

Evo da uzmemo danasnji dan, industrijski proizvod, ne mogu da se objasnjavam sa vam ni ti sa zenama koje su rodjene na selu ali ne znaju sta je kod pileta grudi a sta ledja...niti znaju da procene poljo proizvode...jos gore je kad seljak ima 5 ha sljiva ne zna kad su zrele...ej ima toliko sljiva a ne zna kad su zrele...
Sta ga briga, zna kako da prska da dobije vise tona i to da proda po 400 din po kg..

Danas dan 20 .6 Frondi 250g , MAXI vs SUMADIJA u maxi na snizenju 27%259 din a sumadija 179

Ali iako su jedan pored drugog , nema greske, bice sve prodato u maxi , suvise je tih 27% snizenja....a nisam siguran da ce sve biti prodato , osim nugata u sumadiji..

Industrijske prerađevine maksimalno izbegavam. Zato pijaca na max!
Pijacau unutrasnjosti , u BG vec mora da znas ko je kakav nakupac, nema tako cesto pravih prodavaca, mada se desi , ja jednom naletim na moju profesorku hemije, prodaje jagode i jos nesto na pijaci , a vrlo kulturna zena iako je ja mislim sa sela i veci deo zivota provela na selu , kaze otisla u penziju i sad prodaje sta je rodilo i dosla da vidi cerku , koja studira....sta proda cerki kesh...ja se zezam, kazem, profesorka, pa gde je cerka da pomaze da prodaje, nema veze ispitni rok, jedan dan da ohladi mozak.
Eto tako naletis, na padobrance, onda znas da je prva liga roba...pazi kad ti hemicarka prodaje poljo proizvode jos gradjanskog drzanja, da , naravno propustio sam da je dobijala otkaze zbog politicke nepodobnosti, vala kao i svako valjano bice u Srbiji...

Kada će ponovo da otvore maxi na cvetnom trgu? Ova idea u beograđanki mi se zgadila, prodavačice su jako neprofesionalne i spore.

Jedna koju prvi put vidim, napravila je gužvu na automatskim kasama i na cigarama a onda je izašla da zapali cigaru. I usput mi dobacuje da ne guram jako automatska vrata koja su pokvarena već 5 godina.

Kada će ponovo da otvore maxi na cvetnom trgu? Ova idea u beograđanki mi se zgadila, prodavačice su jako neprofesionalne i spore.

Jedna koju prvi put vidim, napravila je gužvu na automatskim kasama i na cigarama a onda je izašla da zapali cigaru. I usput mi dobacuje da ne guram jako automatska vrata koja su pokvarena već 5 godina.
I ja sam video da su ga zatvorili. Baš sam se iznenadio zašto.

1000022257.jpg

Božja kazna za lopove! Hrana je duplo skuplja nego u zemljama EU! Dabogda se lečili sa naprednjacima od tih para koje su pokrali u srbiji! Razbojnici!

Božja kazna za lopove! Hrana je duplo skuplja nego u zemljama EU! Dabogda se lečili sa naprednjacima od tih para koje su pokrali u srbiji! Razbojnici!
Nije samo to , poceo je maxi da fushari sa vocem i povrcem, jos uvek je medju boljim, ali je poceo da fushari...

Videcemo da li ce reagovati , ali trenutno nesto nije u redu...

Back