Maxi na cvetnom trgu, šef smene raidom protiv insekata prska voće i povrće!

mario80

Stara legenda
Poruka
81.228
Upravo se vratih iz Maxija "exclusive" na cvetnom trgu i ostao sam preneražen. Ušao sam da kupim hleb i jos ponesto a na moje zaprepaštenje predamnom je šef smene sa dva raida protiv insekata, svaki u jednoj ruci prskao svo povrće i voće! Kako je pored odmah HLEB a tako je i on dobio dozu raida protiv insekata! Na zahtev, dobio sam drugi hleb iz zadnje prostorije gde im stoji. Tražio sam odmah šefa noćne smene i posle nekog snebivanja... Pojavljuje se ONA! Ja sam bio zaprepašten. Bez problema ce analizom naci raid na površini svakog proizvoda. Da ironija bude veća, samo par koraka dalje cede prirodne sokove iz pomorandzi, sa dodatkom raida
Pobesneo sam.

Koju inspekciju grada Beograda da kontaktiram u vezi ovog svesnog trovanja građana? Naći će sigurno tragove raida na površini voća i povrća u toku sutrašnjeg dana.

14343.jpg
maxi-cvetni-trg-prodavnica-_foto-milankovic-01.jpg
14343.jpg

Poslednja izmena:
Verovali ili ne, niko živi se ceo dan ne javlja na ove telefone! Celo prepodne zovem i niko živi se ne javlja! Ta ministarstva ne postoje ili samo ljudi primaju plate!

Ovo ministarstvo provereno nedeljom ne radi i ne može se izvršiti bilo kakva prijava:

МИНИСТАРСТВО ТРГОВИНЕ И УСЛУГА
Немањина 22-26, Београд
http://www.mtu.sr.gov.yu/
ТРЖИШНА ИНСПЕКЦИЈА
тел. 011/ 3614-334

- Одсек за решавање пријава грађана (дежурна служба), 27. марта 43-45, Београд, тел. 011/ 3227-376, 3227-788 (07.30-22.00)
- Одсек за контролу квалитета индустријско-непрехрамбених производа, Омладинских бригада 1, Београд, тел. 011/ 602-334
- Одсек за контролу услуга, Омладинских бригада 1, Београд, тел. 011/ 2694-592
- Одсек за спречавање нелојалне конкуренције, Омладинских бригада 1, Београд, тел. 011/ 2694-592
- Одсек за контролу мерила и мерних јединица, 27. марта 43-45, Београд, тел. 011/ 3227-788
- Аутоматска телефонска секретарица за пријаву случајева неиздавања фискалних рачуна: 011/ 3620-932

Poslednja izmena:
Nateklo mi desno oko ko krompir ali sad se smiruje polako, izgleda da sam imao neku alergijsku reakciju na Raid, možeš misliti kako bi reagovalo neko malo dete na Raid dok je taj manijak u Maxiju, šef smene sa dva raida prskao voće i povrće! Pitanje je šta ću da radim u ponedeljak kada "prorade" inspekcije i ministarstva. Kakvo sranje od zemlje ova Srbija ccc... Tuga.

Dodješ kući, dete uzme jabuku iz kese, pojede i dobije alergijski napad, uguši se a niko ne zna šta je bilo! Naprasno dete umrlo odjednom!!!!!

lat_heder.jpg

:hahaha:

Zovem ko budala i niko se ne javlja iz sanitarne inspekcije :lol:

Sanitarna inspekcija
Omladinskih brigada 1, tel. 3115-779 (07.30–22.00)

Republička sanitarna inspekcija nadležna je za:
- Zdravstveni i sanitarni nadzor u oblasti zaštite stanovništva od zaraznih bolesti, zdravstvenu ispravnost životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe u proizvodnji, prometu i uvozu, javno snabdevanje stanovništva vodom za piće
- Kontrolu sanitarno-higijenskog stanja objekata, postrojenja, uređaja, opreme, nameštaja i pribora koji se koristi radi obavljanja delatnosti pod sanitarnim nadzorom i sredstava javnog saobraćaja
- Sanitarni nadzor nad licima koja su zakonom stavljena pod zdravstveni i sanitarni nadzor, kao i kontrolu lica i njihovih stvari u međunarodnom saobraćaju
- Utvrđivanje sanitarno-higijenskih i zdravstvenih uslova objekata pod sanitarnim nadzorom u postupcima izgradnje i rekonstrukcije

Back