Max Payne 3

Da bas ne stoje te vesele boje Max-iju mislim da ce dosta da izgubi na atmosferi posebno ako izbace i one stripovane sekvence izmedju nivoa...*** stvarno ne mogu da verujem da je celav...kako li ce Mark Valberg da bude uradjen kad dodju do treceg dela filma...xa xa xa xa

Nekako mislim da ce biti sranje..ovo okruzenje je totalni SHIT!!
Brate u Payne-u treba da bude atmosfera mracna,da ne moze da bude MRACNIJA!!
Osecam da cu se razocarati...al svejedno..jedva cekam!!!:D

Ma da treba da bude mracna i jezivija atmosfera sta je sad ovo kakav bre Brazil...dotakao dno zivota u Brazilu...e da je meni da tamo dotaknem dno zivota sa nekom Brazilkom...stvarno bzv mozda za cetvorku spremaju Dubai xa xa xa xa xa

Ako si stvarno zensko, svaka cast za komentare i osecaj za igre ;)

Meni vise lici na ss iz far cry il resident evila...nek urade igru sa istom grafikom ali sa novom pricom i vecina fanova te igre ce biti zadovoljnija nego da urade neko sra*** sa grafikom i sa ispresecanim dijalozima tipa juri tamo da dobijes posao juri ovamo po mapi(kako se danas rade igre). Neka ogranice pricu, zna se sta treba da se odradi, neka bace akcenat na al i atmosferu a ne da budze grafiku pa da nam pucaju zivci od bagova i glupih stvari. Agrh

Igra je biti dobra, nema tu diskusije! Ali jedino pitanje za mene je...prica. Kakva ce biti prica? i dali ce igra biti ista samo poboljsanja, sto se tice gameplay-a? Sto nebi bili ni toliko lose...

Nije još, najava je za kraj godine. Mada sudeći po trailer-u, ne želim da je odigram. Kao i svi drugi sequeli na koje se dugo čeka i ovaj će biti veliko razočarenje. Na stranu dobrih efekata i akcije, mislim da su priču sve upropastili.

Fora, sad je on kao postao telohranitelj nekog narko kartela u južnoj Americi i roka se tamo sa nekim vojnicima. Sad će još to da povežu sa prethodnim pričama. Ma dajte... Isto me je tako i Resident Evil 4 razočarao. Za RE5 da i ne pričam.

Telohranitelj u narko kartelu...pa da to bas ima veze sa prethodnim delovima...stvarno su cudni bre od svega sto su mogli da naprave u prici da je vezu sa prva dva dela oni smislili to...nemam reci...jos lik izgleda onako nagojen i celav u masnoj potkosulji ko losa kopija Brus Vilisa (uz duzno postovanje prema Die Hard serijalu) videcemo ali ni ja nisam nesto optimistican kada je ovaj nastavak u pitanju

Back