Matura,pitanje

2541.facepalm1.jpg

da li se za maturu na kraju srednje skole mora ici sa osobom iz svog razreda ili moze sa nekim iz drugogo odeljenja,ukoliko u tvom odeljenju zafali devojaka ili decaka? :D

Hvala :mrgreen:

Ne znam koji su grad i mesto u pitanju, ali kod nas, mi smo slavili u Hajatu, ulazilo se odeljenje po odeljenje, tako da si morao da budes "pod ruku":mrgreen: sa nekim iz odeljenja...
Ali, ulazi ko kako hoce, ja imala partnera (i to najlepseg momka iz odeljenja:zaljubljena:) i nas dvoje se izgubili u guzvi i eto, kao da ga nisam ni imala :sad2: :sad2: :sad2:
Sve je to isuvise formalno za osamnaestogodisnjake, nadam se da se slazete..

haha pitam ,zato sto kazu ortaci: pa sa svojima normalno, sta ces sdrugima. ja kazem: nemat oveze jer je to na par sekundi zbog slike...

to me interesovalo :D hehe :D

ima ovde kod nas na NBGu u skoli pi**aka ko salate :D

Kod mene bilo 29 decaka i jedna devojcica u srednjoj (tako je manje vise i bilo i u drugim odeljenjima),mi smo svi dosli odvojeno,a ja sam dosao zadnji i morao sedeti pored profesora i uroljo sam se bio ko svinja od crnog vina,poceo da se derem i obaram case. :lol: Pola veceri se ne secam ali oni koji se secaju kazu da su se profesori krstili. da nije bilo pica vece bi bilo sranje totalno. Boli te **** i da ne odes i ovako ti se ti ljudi stura nece javiti na ulici ili ce te zaboraviti,dodji sam slobodno!

Mi smo u osnovnoj pravili spisak ko će s kim, da lepo izgledamo, nije bilo bitno da l smo se druzili ili ne... I opet ostalo nekog viska *** :confused: A i ovako smo svi posle isli kolima, vozili nas mame i tate, jaka stvar...:lol: A u srednjoj nas 23 devojke na 7 decaka, od tog posla nema nista...:neutral:

Mi smo u osnovnoj pravili spisak ko će s kim, da lepo izgledamo, nije bilo bitno da l smo se druzili ili ne... I opet ostalo nekog viska *** :confused: A i ovako smo svi posle isli kolima, vozili nas mame i tate, jaka stvar...:lol: A u srednjoj nas 23 devojke na 7 decaka, od tog posla nema nista...:neutral:

Ima,ružne će ići sa drugaricama hahaha

pa kod vas moze tacno 1 frajer s 3 ribe :lol:
nas je 20 i 10, znaci 2 ribe na jednog frajera xD

Back