Matorci...Smaraju,zar ne?

Bliznakinja:
milicaanchy:
Mene moji ubishe.
Majka-zena u klimaxu,slusha narodnjake
Tata-slusa Mocarta,veci deo dana prespava
Uvece se trude da se javljaju na moj mob ili sakrivaju pare ili tako nesto

I moju kevu zescje drma klimaks..ali u pozitivnom smislu :lol: :lol: :lol:

Da,ali OVU treba videti.Zena ima 60,tata 50 i neshto godina...I zamisli,ja imam 14...sa 46 me rodila...i dalje mi nije jasno kako,brate to je mnogo kasno

Nikako!Odslusham to shto cjale ima da kaze,odklimam glavom a u sebi shizim jer znam da apsolutno nema na chemu da mi zameri(osim na stanju moje sobe).Mislim stvarno, da li je to pravilo ili se ja tripujem shto je dete bolje to su roditelji stroziji!?Kretenski!
Shto nisam takva da me boli uvo za matorce i saspem im u lice sve shto mi padne na pamet, ali ne ja bi pre crkla i trpela nego da budem u svadju sa cjaletom....IDIOTKINJA tako mi i treba!

milicaanchy:
Bliznakinja:
milicaanchy:
Mene moji ubishe.

Da,ali OVU treba videti.Zena ima 60,tata 50 i neshto godina...I zamisli,ja imam 14...sa 46 me rodila...i dalje mi nije jasno kako,brate to je mnogo kasno

To ne mora da bude razlog da nemas normalan odnos sa njom.Majka je majka,koliko god godina imala.

Moja ima 48,a tata 49.a ja 15.
Ne smaraju nesto,nego u poslednje vreme,bas sad kad je raspust,ja dolazim u 10 do 12 (00h),a mama sa mobilnim u ruci:"Pa gde si ti??!" a ja ispred zgrade i to sa nekima mladjima od mene!jao to me nervira. i sad moram da ih pitam za Adu...A sve moje drugarice kazu da mi sve daju i pustaju :D :D :arrow: that's true!!! :D

Bliznakinja:
milicaanchy:
Bliznakinja:
milicaanchy:
Mene moji ubishe.

To ne mora da bude razlog da nemas normalan odnos sa njom.Majka je majka,koliko god godina imala.
Znam ja to Bliz...ali svih mojim 6 tetaka sa majchine strane je takvo,staromodnoi blabla...Strogi,utegnuti,u fazoni "Ju Boze Gospode sta ce biti sutra kad Rada-Milunka-Stevka ili ko vec cuje da je Milica upisala to i to..."
Dakle,niko ne bi pozeleo da je na mom mestu,da ga prati 6 tetaka i posmatra SVAKI KORAK :roll:

ma moji ne smaraju. u stvari smaraju, ali i ja cu tako pa se ne bunim, a i u pravu su.
cale bi me i na mars pustio da idem samo ako je sve lepo organizovano i sigurno, keva bi pocela da panici i smara kako nisam normalan ali bi je cale smirio :twisted: kao sto se uvek i desava...
sto se tice upada u sobu keva svakodnevno vise puta ulazi da ispegla stvari, namesti krevet, otvori prozor, zove me da jedem, dere se kako cu da ocoravim, smara kako mnogo visim na netu, a cale gvirne kad dodje s posla, pita sta ima novo u skoli i ubaci novine (ne ulazi unutra, osim ako ne bude bas mnogo novosti, onda cak i sedne), i povremeno upadne u inspekciju i onda me smara da mu sviram nesto od dugmeta ili corbe.....i onda se posvadjamo o tome kako ja nista ne znam, i kako sam drndam to... (od kako je jednom rekao za rammstein da su kao neke azdaje, ne smem ni da mu pustam kreatora, a ne daj boze da vidi one spotove (pogotovu CoF scorched earth erotica) odma bi me poslao u ludaru na ispitivanje....)

inace su ok...u granicama normale. nemam zamerke :D

TOMAX:
Ako vas smaraju mama, starija seka, tetka, ujna, strina... a neznate kako da ih se rešite... :roll:

OBRATITE MI SE ZA POMOĆ I JA ĆU DA IH SREDIM! :twisted: he,he
Jao,pa ti si moj spas!!!
Josh imaju i Ahilove pete-ja sam otkrila.Jednu sam gadjala lavorom u glavu,drugoj sam rekla da je pojela 5kg MOJIH treshanja,pa se zali da je debela...najprostije,slabe su na to da njihova deca nemaju prijatelja(a inache imaju vishe od 30g.)...
Ali tu ne zalazim,nisam toliko zlobna.

Tomax...
bavi se nekim sportom
g026.gif

milicaanchy:
Znam ja to Bliz...ali svih mojim 6 tetaka sa majchine strane je takvo,staromodnoi blabla...Strogi,utegnuti,u fazoni "Ju Boze Gospode sta ce biti sutra kad Rada-Milunka-Stevka ili ko vec cuje da je Milica upisala to i to..."
Dakle,niko ne bi pozeleo da je na mom mestu,da ga prati 6 tetaka i posmatra SVAKI KORAK :roll:
Pa shta fali, ti si onda ko Zone Zamfirsko :lol: :wink:

Electra:
milicaanchy:
Pa shta fali, ti si onda ko Zone Zamfirsko :lol: :wink:
Bash...hehehe... :P

Back