Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
O,Hard to je kod pilica i ostale zivine...biologija za osnovnu skolu.![]()
Pa da... o pilićima i pričam

Do duše... ne i Snole, ali boduje se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O,Hard to je kod pilica i ostale zivine...biologija za osnovnu skolu.![]()
Pa da... o pilićima i pričam
Do duše... ne i Snole, ali boduje se![]()
Dao si mu...bod...
Il on tebi?
ma,bitno da se deca vole![]()
Bitno je da se svi mi bod(uj)emo![]()
ja bas ne razumem iz ugla klinki i klinaca...zasto sa nekim tolko starijim i ne tako lepim..
mada mi ni matorci nisu bas najjasniji...
Moze matora bambusara kao kravu da istorba klinca,a i starije.![]()
Jedna moja poznanica se ravela skoro i sad posle robije od braka od nekih 25 godina juri drugu mladost, lovi klince po splavovima, odvlaci ih u krevet i tako to..
I pricamo mi tako sinoc (ona swe uvek pohvali kad nekog klinca pocasti pickom) kako joj je sad suuuper i tako to.
Ja joj kazem vidis, nije ti to lose, mogao bih i ja tako.A ona kaze, zasto da ne, to je bas cool.
Ja joj kazem da bih mozda mogao da probam nesto mladje i da li bi se ljutila da probam da joj zveknem cerku (koja ima 23 godine) a koja mi je redvovno bacala farove i gledala u kitu kad dodjem na kafu kod mame a k.urava je kao i mama. Na to ona blago popizdi i kaze-pa nije to isto kad se ja kresem sa klincima ili kad muskarac krese klinku.Ja je pitam zasto-ona ne zna da objasni...
![]()
Jedna moja poznanica se ravela skoro i sad posle robije od braka od nekih 25 godina juri drugu mladost, lovi klince po splavovima, odvlaci ih u krevet i tako to..
I pricamo mi tako sinoc (ona swe uvek pohvali kad nekog klinca pocasti pickom) kako joj je sad suuuper i tako to.
Ja joj kazem vidis, nije ti to lose, mogao bih i ja tako.A ona kaze, zasto da ne, to je bas cool.
Ja joj kazem da bih mozda mogao da probam nesto mladje i da li bi se ljutila da probam da joj zveknem cerku (koja ima 23 godine) a koja mi je redvovno bacala farove i gledala u kitu kad dodjem na kafu kod mame a k.urava je kao i mama. Na to ona blago popizdi i kaze-pa nije to isto kad se ja kresem sa klincima ili kad muskarac krese klinku.Ja je pitam zasto-ona ne zna da objasni...
![]()
Ona jeste poremecena licnost ali ni priblizno kao ti , koji bi da si naisao na normalnog roditelja dobio takvo sledovanje da bi celog zivota strepeo ko ce od tvojih prijatelja da j.ebe tvoju cerku i da ti se time jos pohvali
A samo jedno da te naucim to sto je ona ocajna i sto se hvali kako redovno menja mlade _urceve znaci samo da joj se smucilo da celog zivota guta knedle dok se drugi o tome hvale i tako sebi podizu cenu .....evo i ti si se recimo napalio na to ...toliko da si joj posvetio temu....a ako je ta njena cerka k.urva kao sto kazes na majku onda verovatno i nije problem da je to licno pitas i predlozis ili najbolje da joj pokazes tvoj neodoljivi k.urac od bese 20cm i tako da ti ona odmah na licu mesta da ....
Eto dala sam ti dva saveta kako da sacuvas zivu glavu kako da joj zbaris cerku po kratkom postupku ....a da uzivaj u zivotu i ti i ostali koji ste optereceni godinama u 21 vekui nemoj komentar da shvatis kao zlonameran jer nije
![]()
a ***, nije joj isto jer se ipak radi o njenom detetu,to je pravi razlog nema to veze sa ti sa tim njenim arsinima.
Mada... kad bolje razmislim mozda je malo i ljubomorna na nju, jesi primetio da li ti i matora gleda u kitu kad kafenisete![]()
ma ne.. mi smo samo dobri ortaci i zato sam sebi dao slobodu da to kazem..
posto mi je nejasno da se neko ludesa u tim godinama po splavovima i odvlaci decu u krevet.
mislim ,ja nisam gadljiv prema mladoj picetini, dapache ali smatram da mi ne stoji da se obucem kao klinac i glumim ludilo po kaficima.
ma dobro, bice da ona sad glumi ludilo jer je sveze razvedena, pa ko pustena s lanca ide s qrca na ****. U svakom slucaju nekako mi je bolesnije kad vidim babe sa mladim momcima, bas nekako ogavno izgleda, ali dobro oni pokupe novo iskustvo, a posle sa ortacima prave viceve na racun doticne "dame"![]()
ma dobro, bice da ona sad glumi ludilo jer je sveze razvedena, pa ko pustena s lanca ide s qrca na ****. U svakom slucaju nekako mi je bolesnije kad vidim babe sa mladim momcima, bas nekako ogavno izgleda, ali dobro oni pokupe novo iskustvo, a posle sa ortacima prave viceve na racun doticne "dame"![]()
sto je najgore, klinci ne znajU kako je neiskusna pa se verovatno trude ko blesavi na 50 kila suvog mesa umesto da se istresu i vode svoju devojku na splavic, kafic...
glumi ribu a ima 3 kile p.icke..
![]()
Odvratno. Mala se šlihta efendiji, a efendija, prostak, vređa prijateljicu. Šta će kome neprijatelji sa takvim prijateljima. Umesto da pomognete drugarici, da joj nađete nekoga sa kime bi bila srećna, vi joj se podsmevate. Pa šta ako je krenula u lov? Niko ne tera te klince da budu sa njom. Njena stvar ako želi da se iživi. Ima i pravo, ako je bila sa budalom toliko dugo. Život je jedan. Ako ne možete da joj pomognete, onda ćutite.
sto je najgore, klinci ne znajU kako je neiskusna pa se verovatno trude ko blesavi na 50 kila suvog mesa umesto da se istresu i vode svoju devojku na splavic, kafic...
glumi ribu a ima 3 kile p.icke..
![]()
De si snole zvaćemo te hose luis a nju klementinaJedna moja poznanica se ravela skoro i sad posle robije od braka od nekih 25 godina juri drugu mladost, lovi klince po splavovima, odvlaci ih u krevet i tako to..
![]()
De si snole zvaćemo te hose luis a nju klementina![]()
malo li je onih što se ne ižive na vreme, pa posle kad ih stignu godine i shvate da im nije ostalo još mnogo, počnu da rasturaju svoje i tuđe brakove...Jedna moja poznanica se ravela skoro i sad posle robije od braka od nekih 25 godina juri drugu mladost, lovi klince po splavovima, odvlaci ih u krevet i tako to..
![]()
ono... 2,3 fore![]()