Matična socket AM2 sa CPU AMD athlon x2 PROBLEM!

Ovako imam jedno pitanje za vas sve. Na matičnoj ploči sa ovim socketom AM2 je pukao držač kulera i sada kuler niej dovoljno prčvršćen za procesor da li zbog toga neće da baci sliku? Ram isproban i grafika na drugim računarima to radi,jedino je cpu u pitanju još.

Hvala svima unapred na odg.

:worth::klap:

Pridrži kuler rukom pritisnut na procesor i onda probaj. Ako proradi znaš šta je.
Ako ne proradi, verovatno je crkao procesor ili ploča. Treba procesor probati na nekoj drugoj, ispravnoj ploči da bi bio siguran.

To je čest problem da plastikica na nosaču hladnjaka pukne pa se sam hladnjak ne može dobro pričvrstiti na MB. Ako računar staviš u horizontalni položaj hladnjak će u svakom slučaju ,,leći,, na procesori i probaj da tako upališ računar. Samo probaj da dobiješ sliku i to je to, ugasi odmah. Možeš da nađeš čitav taj nosač koji se šrafi sa donje strane ploče pa će ti trebati malo veštine i znanja za to, amožeš i da jednostavno na mesto gde je parče držača odlomljeno, prišrafiš jedan šraf, onako pod uglom tako da hladnjak ima za šta da se uhvati. Nadam se da sam bio od pomoći. Pozdrav.

Back