matej 17:20 potrebna je vera

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
od cega da se oslobodim?

od sistema koji omogucava neke sanse i koji je ipak solidan

treba da se zaglavim u pecini ili da beskrupulozno otimam pare ljudima - zaglavicu zatvor jer je to u suprotnosti sa civilizacijskim dostignucima
Eto. Ti i tvoj komšija vernik ste dva poslušna roba i nemate nikakve potrebe
da se oslobodite. Savršeno.

On misli da će mu negde kasnije biti bolje a ti misliš da je već sada sve dobro.
Ne znam čiji je rezon manje inteligentan.

On misli da će mu negde kasnije biti bolje a ti misliš da je već sada sve dobro.
ama cega da se oslobodim?

zivim u drustvu u kom mozes raditi , zaraditi i od tog pristojno ziveti

sta mislis da bih dobio * oslobodjenjem*?

Da. Tj fine promene i menjanje scenarija mogu se primetiti dusom.
Pa mogu da se primete i posle veselih pecuraka, brdo moze da trci ako mu naredis.
Nije ovde rec o scenarijima i bajkama, nego o molbi coveka brdu da mu se pomeri sa puta. Koja je figurativno napisana a vi je shvatili bukvalno.
Ne, Bog to ne zeli. Zeli da budes savrsen otac i muz i da kroz zivot ides svesno, a da ne govoris da je spanje.
Kako moze da ide svesno onaj ko ne razmislja svojom glavom i ne deluje svojom voljom nego MORA da zivi po kanonima koje su izmislili pre 2000godina?

A koji je rezon po tebi inteligentan? Anarhija u danasnje vreme ne dolazi u obzir, a i nemam utisak da si pobornik iste.

Danas sam saznao da su oni koji su umirali od korone plasili od nje i plakali. Oni koji su lako prelezali
su oni koji su mislili da je samo oblik gripa. Ja uopste ne verujem u koronu i ma kolko bio u kontaktu
sa zarazenima nista mi nije.
Lose si informisan ocigledno, posto je procenat onih koji su se qrcili da su genetski imuni na sve, i onih koji su se plasili medu obolelima isti.

Back