mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.431
To su čiste budalaštine i pranje para. Do kraja života ćeš voziti sus motor po višoj ceni. To je jedini uspeh u celoj priči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima dosta patenata koji su mu bili primarni izvor prihoda ,,,Nevera je vise pokazatelj onoga sto mogu/reklama nego bilo sta drugo ,,Sam Rimac zapravo veoma malo ima veze sa omasovljavanjem električnih automobila jer auto koji košta više miliona dolara će i u svetu malo ko imati.
Međutim, on je značajan recimo za Hrvatsku koju je promovisao kao zemlju u kojoj postoje i visoke tehnologije. Zahvaljujući njemu za tu zemlju je čulo mnogo više ljudi u svetu.
Hyndai i Kia koji su i ulagali u njega upravo koriste resenja koja im je Rimac napravio ,,, Zato i jesu bolji od ostalih pocetnika VW nprTo su čiste budalaštine i pranje para. Do kraja života ćeš voziti sus motor po višoj ceni. To je jedini uspeh u celoj priči.
Evo ti glavni patentima dosta patenata koji su mu bili primarni izvor prihoda ,,,Nevera je vise pokazatelj onoga sto mogu/reklama nego bilo sta drugo ,,
Pa ja čak mislim da je dosta beznačajan za Hrvatsku, odnosno da je značajan koliko i Modrić. Realno, on je dramatičan izuzetak, nema veze sa poslovnom klimom u RH, a ostao je tu samo iz nekakvog emotivnog inata a ne iz razumne poslovne odluke.Sam Rimac zapravo veoma malo ima veze sa omasovljavanjem električnih automobila jer auto koji košta više miliona dolara će i u svetu malo ko imati.
Međutim, on je značajan recimo za Hrvatsku koju je promovisao kao zemlju u kojoj postoje i visoke tehnologije. Zahvaljujući njemu za tu zemlju je čulo mnogo više ljudi u svetu.
ovaj će nadmašit todorićaPeru pare od privatizacijske pljačke. LOPURDE!
po čemu?Po parama već jeste, ali je bar učinio svoju zemlju poznatom po nečemu dobrom.
Tvoje mišljenje po pitanju bilo čega, a naročito superautomobila je veoma relevantno.Krsh ..
Razočaran sam u tvoje opšte obrazovanje."Tvrtka luksuznih jurilica" ?! Jel ovo neka sekta ili...?Jel moze prevod na srpski?