Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Moj kum kaže: Prva ljubav zaborava nema! Pa se poljubi u desnicu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tzzz !!! Nemam dilema, meni je taj kristalno jasan !!!tebe,krvoloke jos uvek muce iste dileme oko Pere![]()
UUUUUUUUUUUUU porazavajuce za nas zene.
Prosto se zapitam sta cemo mi u vasem zivotu??????
![]()
![]()
![]()
Ako su danas devojke toliko opale po znanju u uzbudjivanju muskaraca, postavlja se pitanje
....ako mi je bolji seks drkanjem nego jebanjem, treba li jebati ili drkati?
Stvarno da je sve po mojim kriterijumima, ovakvo misljenje bi bilo patologija, ali kad pogledam da vecini nije bitna ukupna emocija vec samo seks, onda pitanje ima smisla.....
Nikad ti ne mozes tako dobro da mesas rukom![]()
Pa nisu sve devojke hladne, ima i vartenih, a mislim da sve vise zapostavljamo one druge "obaveze" tj. sve manje smo domacice
ali sex.....
mislim da se to ne zapostavlja
....Dokle ce majke radjati ovakve bisere? ....
Ti si balavica i vidi se da nemaš pojma o čemu pričaš.sto sam biser?
Ja stvarno tako mislim
Ti mozda nisi takav ili takva
Nisu sve zene frigidne i neosetljive na muske dodire
Posle foruma svaka seksualnost umire....ne znam nikog normalnog kome bi se drkalo i posle citanja postova na forumu.....
Ti si balavica i vidi se da nemaš pojma o čemu pričaš.
Ne postoji normalno vaspitano i obrazovano, psiho-fizički odraslo biće
(žensko ili muško - svejedno) koje ne masturbira. Dok je mlado i bez partnera,
to će raditi uglavnom samo, ali kad odraste i razvije se... poprilično zadovoljstvo
pruža masturbacija udvoje, sa partnerom, ali se i tada povremeno osamljujemo, i sa naročitim pijetetom vraćamo sebi.
Čin masturbacije ima inokosan karakter. Trk u kupatilo, da proveriš ovu tvrdnju!![]()
uz redovan seks pozelim drugu...dok joj ne natopis matericu moras ga drkati..gledaj to kao pocetak puta do savrsenog cina kad je pojebes...Imate devojku, sa njom imate sexualni odnos, da li i dalje masturbirate ili vam je ona dovoljna?