Masturbacija

Malopre sam pročitao na FB kako jedna zena napušta muza jer ga je uhvatila kako masturbira. Ona je voma uvređena i traži razvod.
Kakvi gledate na to, smatrate li to za prevaru? I da li masturbirarte? Pitanje je ozbiljno za oba pola.
Doktori preporučuju masturbaciju ili sex 20 puta mesečno zbog prevencije od problema s prostatom. Za zene verovatno isto ima nekih benefita od te zanimacije. Govorim naravno za one koji ne mogu imati redovan sex.
Dobro je da se rijesio takve spodobe.

Jedna žena koju znam je htela da se razvede zbog sledećeg. Farbala ona uskršnja jaja i pitala muže koju boju da uzmu za jaja . On rekao samo zelenu. Ona pitala zašto. On rekao , kad mi budeš pušila da odmaraš oči.
Ona htela zbog toga da se razvede, toliko je to povredilo.
Ne znam ni sam da li je to komedija ili tragedija.🤔
Kako provaliti red flag zene.

Malopre sam pročitao na FB kako jedna zena napušta muza jer ga je uhvatila kako masturbira. Ona je voma uvređena i traži razvod.
Kakvi gledate na to, smatrate li to za prevaru? I da li masturbirarte? Pitanje je ozbiljno za oba pola.
Doktori preporučuju masturbaciju ili sex 20 puta mesečno zbog prevencije od problema s prostatom. Za zene verovatno isto ima nekih benefita od te zanimacije. Govorim naravno za one koji ne mogu imati redovan sex.
Pa iskreno ako zanemaruje nju a radi sam i treba da ga ostavi...
Takođe i ako je obrnuta situacija....

Jedna žena koju znam je htela da se razvede zbog sledećeg. Farbala ona uskršnja jaja i pitala muže koju boju da uzmu za jaja . On rekao samo zelenu. Ona pitala zašto. On rekao , kad mi budeš pušila da odmaraš oči.
Ona htela zbog toga da se razvede, toliko je to povredilo.
Ne znam ni sam da li je to komedija ili tragedija.🤔
Tragikomično.
Vidite ljudi kako je lako poniziti ženu.

Ne razumem zašto neki muškarci (ne kažem tebi Pešadinac) to non stop rade ili čim im se ukaže prilika, dobro, druže, nemaš rupu među nogama ali imaš li mozga jbte?!

Tragikomično.
Vidite ljudi kako je lako poniziti ženu.

Ne razumem zašto neki muškarci (ne kažem tebi Pešadinac) to non stop rade ili čim im se ukaže prilika, dobro, druže, nemaš rupu među nogama ali imaš li mozga jbte?!
Zasto je to ponizavajuce?
Sad razmisljam na pr, ona uzme i ofarba bradavice kao iznenadjenje i kaze: to je da ti nacrtam put i ja : waaa! Kakvo ponizenje! gotovor je! hocu da raskinemo, odlazim! wha evaaa!

Da dodam: ja mu ne bih zamerila, bila sam u takvoj situaciji, nije on kriv što "ima jednu igračku više nego devojčice", prihvati to, mnoge žene ne mogu da prihvate, osećaju se odbačeno, u suštini je ljubomora ovde glavni razlog, kao i ženska nesigurnost u sebe.

znam jedan slucaj gde je devojka ostavila decka jer ga uvatila da drka, tako je prosla i sa drugim...trecim, cetvrtim...............sada se sama zabavlja uz seksualne igracke.
Budala, nije shvatila da je i masturbacija samo seksualna igra, predigra koja oboma donosi korist i zadovoljstvo, pogotovo ako to zajedno rade.
CESTO, KADA PROCITAM OVAKVU GLUPOST, PRISETIM SE FILMA "SJAJ U TRAVI" SA VORENOM BITIJEM I NATALI VUD.
Zalosno koliko ta nevina i lepa aktivnost , seks, moze biti uzrok katastrofe, tragedije, u odnosu muskarca i zene samo radi mentalitetnih nasledja ili pak, radi pogresnih shvatanja realnosti sveta u kojem zivimo.

Inace, ja i moja supruga imamo seksa na pretek a masturbacija nam dodje kao mala pauza izmedju.

znam jedan slucaj gde je devojka ostavila decka jer ga uvatila da drka, tako je prosla i sa drugim...trecim, cetvrtim...............sada se sama zabavlja uz seksualne igracke.
Budala, nije shvatila da je i masturbacija samo seksualna igra, predigra koja oboma donosi korist i zadovoljstvo, pogotovo ako to zajedno rade.
CESTO, KADA PROCITAM OVAKVU GLUPOST, PRISETIM SE FILMA "SJAJ U TRAVI" SA VORENOM BITIJEM I NATALI VUD.
Zalosno koliko ta nevina i lepa aktivnost , seks, moze biti uzrok katastrofe, tragedije, u odnosu muskarca i zene samo radi mentalitetnih nasledja ili pak, radi pogresnih shvatanja realnosti sveta u kojem zivimo.

Inace, ja i moja supruga imamo seksa na pretek a masturbacija nam dodje kao mala pauza izmedju.
Jaoooo...🤩

seriski sam masturbator od pete godine.

dosad nisam primetio nista negativno u tome

Bitan je nivo i za šalu.
Prostački nivo (a taj primer je prostački).je nešto poput:
U čemu je razlika između žene i šljive?
Šljiva rodi, pa je treseš, a ženu treseš, pa rodi."

To je šala koju koriste džiberi.
Ne bih mogao da spavam sa zenom koja bi trazila u mojim salama uvrede, povrede i dostojanstva. Osim da joj kazem nesto na fiz nivou tipa: male joj grudi i sl. To jeste ruzno. Ali ovakve bezazlene sale. Na njoj je. Nemam nameru da se kocim pred nekim a treba da mi se digne.

Back