Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
auu..jeste se pofajtali? kako si mu doakala? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Betty:ma Hani, o njima s emađta kad ti dođe...ali ne o njima nego o peračima prozora![]()
hanibal77:meni kad dodje majstor da popravlja bojler obicno bude neki deda pred penziju![]()
mackica ns:Kako sam se raznežila od ove Makicine priče![]()
![]()
![]()
Al' i moralo je tako da se završi, ne znam čak mi i takav kraj daje taj miris nostalgije priči:smile:
A ceo dan mi u glavi (jutros sam čula na nekom radiju) - prva je ljubav došla tiho nezvana, sama; za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama...
I tako sad ova priča... Kao da će se nešto desiti:smile:
mackica ns:Jao, pa skoro svi isto:shock: Baš mi je čudno:-?
I ja sam želela nekog dugokosog umetnika; nekog buntovnika bez razloga sa zamišljem i sanjalačkim svetlim očima... Kojeg niko neće rezumeti osim meneTo je bio važan momenat:razz:
I sve sam našla u prvom momku, samo nije bio umetnik. Ubrzo sam shvatila da to kad ga niko ne razume baš i nije dobra osobina... Stvarno je i bio za NErazumevanje:-?
Posle je bilo i umetnika, ali nisam se baš usrećila:?
Sve u svemu, moj muž nema ama baš ništa slično sa svim tim mojim mladalačkim maštanjima![]()
Gazdarica:Ne fali nista, ako ti to nije smisao zivota... A, obicno se svede na to...
Betty:Umetnici ne postoje više, Path, postoje kreativci koji umeju ili ne umeju da plasiraju svoja dela. Tačka.