kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
Ne mogu stidim se.ops:
Al' cu reci da lift mora da bude fensi i oblepljen ogledalima. :razz:
.....detinjarije .........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu stidim se.ops:
Al' cu reci da lift mora da bude fensi i oblepljen ogledalima. :razz:
.........ne znam ,nekad sam ishao na banjicu na rekreaciju ,tamo treniraju rukometashice i kad god sam gledao njihove treninge balavio sam na krila i bekove eventualno ,pune snage,chvrste guze ,definisane noge ,jbg. imam osecaj da bi me tako presamitile a ja volim izazove .........uhhhhh opasno me pale ........
Postoje na ovom forumu 2 rukometasice i obe su prelepe...moracu da urgiram za tebe!
E sam vam pricala za onu moju fantaziju na krovu solitera?
Imam i jednu fantaziju vezanu za lift hotela solitera.
Mnogi se loze na fantaziju u vezi sexa u liftu, a ja samo sanjam liftove, staklene, unutar zgrade, na fasadi zgrade .. i kao vozim se do vrha jako visoke zgrade i onda sa krova posmatram, ali na tom krovu imam neki strah .. i uopshte takve lift-snove rachunam kao neprijatne. Sex u liftu mi nikad nije pao na um ni kao fantazija pa me zanima u chemu je tu fora, skuchen prostor, ili ..?
Mnogi se loze na fantaziju u vezi sexa u liftu, a ja samo sanjam liftove, staklene, unutar zgrade, na fasadi zgrade .. i kao vozim se do vrha jako visoke zgrade i onda sa krova posmatram, ali na tom krovu imam neki strah .. i uopshte takve lift-snove rachunam kao neprijatne. Sex u liftu mi nikad nije pao na um ni kao fantazija pa me zanima u chemu je tu fora, skuchen prostor, ili ..?
dodjavola. ti si mi simpaticna i stvarno nemam nikakvu zelju da te udaram (ni nisko ni visoko, ni u prenosnom znacenju ni u direktnom), i upravo zato sam mislila da mogu da se nasalim sa tobom a da ne uzmes za zlo.
Molimlepo i drugi put..
Dragi forumasi,neka vasa mastarija,sexualna naravno,koju ni sebi niste jos priznali...
Ја сад само желим поједине жене...
Могу да ти пошаљем неку моју причу.
Мрзи ме да куцам...
Dragi forumasi,neka vasa mastarija,sexualna naravno,koju ni sebi niste jos priznali...