Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.731

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mazanje mozda je za jelo nie mi reko![]()
U Srednjem veku je to bio glavni lek u apotekama ( ili ono sto se zvalo apotekama).
Koristi se i dan danas za mazanje bolnih mesta ( sportske povrede, svrabovi razne vrste),
a moze i da se maze na leba, ima navodno iste osobine kao i riblje ulje.
Na nekom nemackom foruu videh da neko daje i deci protiv astme.
Kosta 100 ml oko 19.evra.
Nego zar to nisu zasticene zivotinje? Odakle njemu ta mas? Sacu ga prijavim.
Mora da je za mazanje glavitja kad toliko kosta ?cimno me lik kaze da ima proda to kaze pola kile 500e da je nevidjeno lekovita..jestel culi za to a?
![]()
U Srednjem veku je to bio glavni lek u apotekama ( ili ono sto se zvalo apotekama).
Koristi se i dan danas za mazanje bolnih mesta ( sportske povrede, svrabovi razne vrste),
Treba to navatati, glupo mu ime al zaebano stvorenje
oće da lapi na nezgodno mesto...
Posle moraš da ga juriš da ti vrati
pa mozda gaji jazavceU Srednjem veku je to bio glavni lek u apotekama ( ili ono sto se zvalo apotekama).
pa mozda gaji jazavceal odake mu cena onda od 500 evrica za po kila
![]()
Zsto što su njemu uvalii za 400 pa sad hoće da izvadi štetu ko svaki Srbin plus da zaradi
Jazavac je štetočina koju je slobodno loviti tokom cele godine.
Čak se dobijaju i nekakvi poeni .
Mast je kažu lekovita,i leči bronhitis, al nisam probo.
Pored tebe jazavac je dobročinitelj
naci nista se ne mogu ugradim
cimno me lik kaze da ima proda to kaze pola kile 500e da je nevidjeno lekovita..jestel culi za to a?
![]()
jesam...deda je izlecio reumu sa tim...a ja iduci kroz celu bivsu veliku drzavu-pricajuci o tome--saznam da je jos bolje previti svezu tek odranu kozu jazavca na bolna mesta...problem je sto je tesko trpeti veliku temperaturu koja se vremenom stvori...tako sam ubedio roditelje da stave kozu...sutradan me otac tako izgrdio cudo jedno...nije bio problem uspesnost lecenja--vec stotine buva koje su preplavile kucu...
To cu ga pitam kad bude odgovarao za Jazavca pred sudompa mozda gaji jazavceal odake mu cena onda od 500 evrica za po kila
![]()