MASSIMO SAVIC

Ma, pusti dileju, vidiš da samo lupeta, tek da nešto drobi. Massimo je stvarno odličan pevač. A ploče "Doirana Graya" su za svoje vreme bile izuzetno dobre i zanimljive, i sad su, znači - kvalitet. :cool: A i Bebi Dol je sjajna pevačica, što je, uostalom, zapravo jedino i važno, zar ne? :)

Ne lupetam, citao ja u novinama kada je Bebi pricala o tome u exkluzivnom intervjuu. Pominjala je Masima, to se tice Masima, to sam postovao na temi o Masimu.
Vi svaku temu pretvarate u beskonacno balavljenje nad likom i delom datog bozanstva. Ja volim i drugu stranu medalje...zanimljiva je i puna pikanterija, sto je strasno zabavno.

Nego hajde, stari ljudi....tek da gundjaju nesto i mrmljaju kako ovi mladji ne umeju da prepoznaju kvalitet.
Znam, sve je bilo bolje u vase vreme...a ebiga kada je Drug Stari zalegao za vas...nego nije to bitno nego sto staroj babi smeta svaki shum.
Bebi Dol....koliko bese glasova dobila na Evroviziji? Jedan ili nijedan?

Zar ona nije imala neku šemu sa Franom Lasićem,pa je ovaj kad je jednom bio u BG-u od.**** u poskocima,kao i da se ne poznaju....??:think:

ahahahah
nisam znao za to
extra

verovatno se to desilo posle pomenute blamaze na evroviziji

bacio sam pogled na tu situaciju a nasao sam ovo :

BOSONOGI MASIMO ISKULIRAO BEBI DOL!
Dorijan Grej YU rokenrola promovisao novi album pred probranim društvom u klubu "Bus"

Negde pred kraj svirke pojavio se Frano Lasić, koji je pio sokiće, verovatno od onog privođenja zbog vožnje u pripitom stanju.

Kad se koncert završio, devojčice iz prvih redova skočile su na idole sa bine, na prvom mestu Masima, koji se jedva probio do galerije, iliti VIP lože. Tu se ispozdravljao sa mnogima, ali je propisno iskulirao Bebi Dol. Međutim, Bebi Dol je ubrzo sela do Masima i pokušala da zapodene priču, što joj je, na kraju, i uspelo:zag:.

A Bebi Dol je iskulirana zbog ovog "komada"

lasic_lambasa.jpg

stari lisac

Back