Masoni - sta, ko, kako?

Vidi, veliki majstore, ako si se pronasao u nekim ranijim mojim postovima... to je tvoj problem.
Meni samo nije jasno šta ti tačno dobijaš time što za nekoga ko je bio mason, i ko to nije krio uopšte, ti kažeš da nije bio? Kakav je tu tačno tvoj benefit?

Ne sporim da je bilo ljudi koji su lažno proglašavani masonima od strane javnosti iz ovih ili onih razloga. Te stvari mogu lako da se provere.

Aha. Pa da, po tebi su i budisti satanisti.

Они су сатанини (по служби идолопоклоничкој), а то није исто што и сатанисти.

Сатанисти директно обожавају сатану, док будисти индиректно служе сатани кроз идолопоклонство.

Нису будисти хардкор црњак, ко Илуминати, тај олош практикује демонску доктрину и учење Кабале.

Meni samo nije jasno šta ti tačno dobijaš time što za nekoga ko je bio mason, i ko to nije krio uopšte, ti kažeš da nije bio? Kakav je tu tačno tvoj benefit?

Ne sporim da je bilo ljudi koji su lažno proglašavani masonima od strane javnosti iz ovih ili onih razloga. Te stvari mogu lako da se provere.
Раздојити жито од кукоља, разбија масонску популаризацију, јер они, као и сви лажови и преваранти, мешају стваре чланове своје сатанистичке ложе, са људима који то никад нису били, не би ли именима познатих а неучлањених, добили не ефекту ''елитизма'' и престижа.

реалност говори, да већину масонерије чине корисни идијоти који немају појма у које се врзино коло зла упуштају (стога наивни не надајте се никаковом елитизму, јер ту полуписмени коло воде), док су ретки заиста упућени покварењаци које свесно улазе у тај плес са демонима, окултизмом и стварања новог светског поретка - САТАНОКРАТИЈЕ.

Раздојити жито од кукоља, разбија масонску популаризацију, јер они, као и сви лажови и преваранти, мешају стваре чланове своје сатанистичке ложе, са људима који то никад нису били, не би ли именима познатих а неучлањених, добили не ефекту ''елитизма'' и престижа.
Dobro de, reci ti nama koji od ovih koje sam ja nabrojao nije bio mason.

Dobro de, reci ti nama koji od ovih koje sam ja nabrojao nije bio mason.

Пушкина...

Иначе масони воле да међу своје, иако они то ниси уврсте и Његоша, па чак и владику Николаја који је био њихов велики непријатељ и многе је њихове чланове са србског Двора, па и самог краља Александра, одвратио од те мулти-култи сплачине од организације...

Мада било је заиста епископа СПЦ који су пре њеног пада у јерес екуменизма, били заврбовани чланови сатанске масонерије.

Dakle slično kao kod akakijevaca. Neki lome zube na pasulju sa šljunkom, a neki voze motorne sanke od 15000 evra.

Шта вреди слепцу истина, да у планини зими без санки не може да се замисли одлазак ван куће ни на 100 метара, да су санке купили верници из иностранства, и да сигурно нису ни 5000 евреја?

Кад је неко острашћен и жели да оцрњивањем других себе убели, лажући при том искључиво себе, јер прича о ономе што је научуо, а не у шта се лично уверио.

Пушкина...

Иначе масони воле да међу своје, иако они то ниси уврсте и Његоша, па чак и владику Николаја који је био њихов велики непријатељ и многе је њихове чланове са србског Двора, па и самог краља Александра, одвратио од те мулти-култи сплачине од организације.
Puškin je bio mason prvog stepena lože Ovid no. 25 u Kišinjevu, 1821, kada je masonerija u Rusiji imala već skoro vekovnu tradiciju. Mnoge velike lože širom sveta nose njegovo ime.

Za Nikolaja i Njegoša ne znam, niti sam tvrdio išta u vezi njih.

Da se ne zna o cemu je tema, covek bi pomislio da si opisao crkvenu vlastelu.

Па масони су преузели фору, од својих јеретичких газди из Ватикана, са којима су ушли у сукоб због жеље да оснују сопствено предузеће, по угледу на оно у Риму.

Не пада јабука испод крушке, нити има сатаниста а да нису никли на папистичкој трновитој грани ....

Back