Masno tkivo se upalilo

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456
Imam podkožno masno tkivo na glavi već dugo godina. Bar 10 godina i više. Uvek je bilo iste veličine (zrno graška) i nikada mi nije pravilo nikakve probleme, pa ga nisam ni dirao. Pošto je bilo ispod kose, nije mi predstavljalo ni estetski problem.

Pre nekih dva meseca sam osetio da me malo boli, i kada sam opipao osetio sam da je nateklo. Sutradan je koža pukla, procurelo je, i već sledeći dan je sve prošlo, a veličina se vratila u normalu, kao i ranije što je bilo.
Prošli mesec mi se to ponovilo, samo što je trajalo nekih 3-4 dana.
A, sada, evo već nedelju dana, mnogo jače boli, obilno curi, i utrostručilo je svoju veličinu.

Naravno, rešio sam da odem da mi to izvade čim mi se ova upala, ili kako to nazvati, smiri. Međutim, ne smiruje se. Šta da radim?
Pošto boli na dodir, nisam baš voljan da mi sada to njakaju. Više bih voleo da se povuče, pa onda da to rešim. Međutim, ne znam koliko ovo može biti opasno i da li uopšte može biti opasno ili je samo neprijatno. Od toga zavisi da li da sačekam da se smiri, pa da me onda seckaju i vade to đubre ili da odmah idem da ga vade.

Svaki stručan savet je dobrodošao. Hvala!

Ne treba ti stručnjak da shvatiš da to moraš da izvadiš iz sebe.Najverovatnije ćeš dobiti neki antibiotik a onda sledi vađenje masnog tkiva kojem si dopustio da 10 godina boravi na tvojoj glavi, da se utrostrouči, curi i boli....čoveče!

Poslednja izmena:
Ne treba ti stručnjak da shvatiš da to moraš da izvadiš iz sebe.Najverovatnije ćeš dobiti neki antibiotik a onda sledi vađenje masnog tkiva kojem si dopustio da 10 godina boravi na tvojoj glavi, da se utrostrouči, curi i boli....čoveče!

Ebi ga, znam ljude koji imaju kao prepeličije jaje pod kožom na glavi ceo svoj vek. Ovo je bilo zaista malo, i nije mi pravilo probleme do sada.

Back