Masne tačke na zidovima...

mark029

Početnik
Poruka
8
Pozdrav, naime pre neke dve nedelje primetio sam dve masne mrlje na donjoj strani zida i mislio sam da sam ja dok sam sedeo za radnim stolom isprljao nogama, međutim počele su mrlje da mi se same od sebe pojavljaju po čitavoj sobi... napominjem da je kuca stara svega 3 godine i da vlaga nikako ne moze biti slucaj, kreceno je prosle godine... svakim danom kad pogledam sve je gore i gore... Hvala drustvo!

Prilozi

• IMG_20200819_091638.jpg
    IMG_20200819_091638.jpg
    57,4 KB · Pregleda: 68
  • IMG_20200819_091635.jpg
    IMG_20200819_091635.jpg
    51,4 KB · Pregleda: 69
Izgleda da ćeš morati naći majstora ili nekog stručnog ko se razumije u te probleme da vidi i nadje uzrok tih masnih fleka.. nije ništa nerješivo ali najvjerovatnije će se te fleke morati eliminisati na način da se fizički odstrane. Samim tim će se uvidjeti u čemu je problem.. to se radi polako, pažljivo i postepeno. Posle to nije problem sanirati.. nadam se da je ostalo nešto jupola čime je okrečeno.
Ako ima još nekih predloga i rešenja sigurno će ti neko ko ima više iskuistva u tome odgovoriti i pomoći. :D

Hvala ti Neno, svakako cu morati da krecim, e sad da li cu ove godine ili sledece videcu kako imam vremena... U ostalim prostorijama nema ovoga (makar za sada), pa počinjem da sumnjam da je do kvaliteta jupola... Do duse ne znam trebalo bi se to vec pojaviti do sada... ipak je to kreceno prosle godine...

Back