MASKOTA

e pa da me nisi toooliko izvredjala u gornjem postu ja bih ti sad otkrila mnogo toga :D
ovako necu !

(drago mi je da te vidim, gde je zuti listic?)

Ijaaaaooooooo, to znaci da sam mnoogo toga propustila :( .. :D .. aj , da probam da se iskupim se- evo, glasam za Trachy :)

( i meni je drago da vidim tebe i jos par ljudi ovde..zuti listic? )

Sto bre, sta fali tim ljudima :D ..a bas bi imao sta da kazes na onoj temi o natalitetu :lol: ..
Tema- mozda za maskotu upravo treba da izaberemo nekog ginekologa/urologa- to jos nismo imali ovde, cini mi se :P

Cupavka:
Sto bre, sta fali tim ljudima :D ..a bas bi imao sta da kazes na onoj temi o natalitetu :lol: ..
Tema- mozda za maskotu upravo treba da izaberemo nekog ginekologa/urologa- to jos nismo imali ovde, cini mi se :P
imali smo jednog magistra doduse...

E, zena ce lepo da me satre :) ..pa, bre Trachy, valjda znas da sam ja tiha kao grob- kako da to izbacim iz sebe,kako ?! Kodeksi casti, zakoni ulice, principi i tome slicno treba da pregazim, a to nije lako, da znas :D :P .. aj, videcu da odradim jedno 10-tak ocenas pa da pregrmim situaciju..sta sve ne radim zbog tracha jednog.. Trachy- bolje bi ti bilo da je kvalitetan, da znas :) trach, mislim :P

Back