Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E jbg.. Ja sam dupla rachicaLexa:Mph, horoskop kaže da je podznak tvoja maska, a znak je tvoja suština. Ako mu je verovati, ondaK svi imamo maske i one su deo nas kao i sami mi
O, da, imam svoje maske... Možda i previše. One su usko povezane sa raspoloženjem, a raspoloženje je usko povezano sa, recimo, količinom i kvalitetom sna... I tako u krug.
istrazivach:Najveci broj ljudi u raznim situacijama zivota postavlja sebe,svoju licnost drugachije nego sto bi zeleli,ili se predstavljaju drugachije od onoga shto u stvari jesu ...vecina nosi maske kojima chesto prikriva prava osecanja,zelje i sl...Govorim o obichnim zivotnim situacijama(od "dobro jutro " nekome pa preko posla do seksa recimo),ali i o vaznim trenutcima,pa cak i ovde na netu vidim maske u smislu raznih pricha,komentara i avatara...chak je malo ko ovde sliku stavio...(shto se mene tiche ja jos pokusavam da pokapiram obichaje na forumu)
Nosite li vi maske zivota,koliko imaju uticaja na Vashu licnost,Vas zivot i koristite li ih i u sexu...ljubavi ...
Kiss_me:Da bi te prihvatili kakvom jesi moras da skines masku da bi im pokazala ko si. Pokusaj![]()