Maske...

:lol:HAHAHAHAHA...ma to je sapun u obliku tetka pameline sise, nema šaje da se ne obraduju !!! :P Mislim, mogu i da spavajus njim, ionako je važan efekat iznenađenja. JEDVA ČEKAM, mislim da ću ih pokloniti pet - šest ....8)

uuuu....šampon što hladi glavu
paperbag1.gif
Eto šta nam treba ponekad :mrgreen:

Ja danas sva nikakva i bolesna krenula da nadjem tu Lush radnju u Knezu i nisam je nasla! :|
Hoce li neko da mi objasni gde im je prodavnica.

Inace, kupujem: :p

big_v.gif

Sampon za volumen i sjaj

fuel_v.gif

Čvrsti regenerator od soje, jaja i algi

ginger_lotion_v.gif

Zavodljiva, zanosna krema za telo.

big_blue_v.gif

Okeansko plavetnilo sa morskom travom- kupka

BREATH-OF-FRESH-AIR.gif

Predivan tonik od algi i aloje za sve tipove kože

...:)...Radnjica se nalazi na samom kraju Knez Mihajlove, dakle blizu Kalemegdana, gledano iz pravca Terazija - sa desne strane - na samom uglu kod nekadasnje okretnice trolejbusa (tu je nekada bila antikvarnica, pa potom BN Boss-ova prodavnica obuce)...:)

Idem i ja u soping danas!
icon_biggrin.gif

Malo sam izmenila spisak i nisam sigurna da li da kupim Redken sampon i balzam ili ovo gore od Lush-a.

Znaci, kupooooovinaaaaa!
I poklona naravno!
I moram da kupim sesir danas.
icon_razz.gif

Hvala, Petka!
icon_smile.gif

Ovako izgleda kad ja odem u kupovinu kozmetike: dok sam stigla do kraja Kneza, usput kupilm trenerku, suknju, fenomenalnu kapicu i sal sve neplanirano, ostalo mi para da u Lushu kupim onaj sampon Big ( rekli mi da uz njega ne treba regenerator), Big Blue kupku i neki sapun, ne znam ni sta sam uzela. Ali ljudi, ja cu skroooz sada da se prebacim na Lush.
icon_razz.gif

Mnogo mi se svidja. Apache, onu masku uzimam i ja obavezno uskoro i jos sto pinkli. Eeeeee, dobila sam i neke njihove novine i svidja mi se sto rade deca, nisu smorena i pricaju kao navijena.
Podnecu izvestaj kad sve isprobam.
icon_wink.gif

Moja drugarica je uzela tu masku, i kaze da joj se koza potpuno preporodila. Uh, i ja bih se potpuno i uvek prebacila na lush!!!!
Javi kakav je sampon, da li vredi 900dindzi.
Ja planiram da uzmem i neki kremasti sapun sa limunom, i herbalism za ciscenje lica, mada mi primamljivo izgleda i "Bafi"...

divlja u srcu:
Hvala, Petka!
icon_smile.gif

Ovako izgleda kad ja odem u kupovinu kozmetike: dok sam stigla do kraja Kneza, usput kupilm trenerku, suknju, fenomenalnu kapicu i sal sve neplanirano, ostalo mi para da u Lushu kupim onaj sampon Big ( rekli mi da uz njega ne treba regenerator), Big Blue kupku i neki sapun, ne znam ni sta sam uzela. Ali ljudi, ja cu skroooz sada da se prebacim na Lush.
icon_razz.gif

Mnogo mi se svidja. Apache, onu masku uzimam i ja obavezno uskoro i jos sto pinkli. Eeeeee, dobila sam i neke njihove novine i svidja mi se sto rade deca, nisu smorena i pricaju kao navijena.
Podnecu izvestaj kad sve isprobam.
icon_wink.gif
Nastavih ja tvojim stopama... Danas sam krenula po masku, a dosla kuci sa pantalonama, kosuljom, duksom, kapom, MASKOM i LEMSLIP-om (kremasti sapun made by lush).

:lol:

Probala sam sampon. :D E sad, nije da tripujem, majke mi. Osusila sam kosu i nisam stavljala nista kao inace za ucvrscivanje i volumen. Stvarno ima sjaj i nekako je vazdusasta i cini mi se da se manje masti. Al' videcemo. Inace, sampon ne peni i ima grudvice od morske soli. I ja sam kupila taj kremasti lemslip, super mirise. Stvarno, ovo je potpuno nova dimenzija kupanja.:D
Danas sam uzela Mask of magnaminty i uzela sam Ocean Salt piling, sad idem da sve isprobam, a privo cu da isprobam kupku. Prosto mi zao da je istopim, kako je slatka. :lol:
Uzela sam i Karma soap, fenomenalno mirise! Isto sam uzela i drugaricama za poklon.

Lush je takvo osvezenje! ;)

Ja kao svaki drugi sapun, a mozda to ne valja.
icon_confused.gif

Al' u svakom slucaju mali komadic, malecni.

Bacila sam onu bombu u kadu ( Big Blue) i ladno su poiskakale prve pravcate alge.
icon_biggrin.gif

Koristila sam i piling i masku, videcemo efekte.
icon_wink.gif

Back