Koju masku za lice koristite? A koju ne biste nikome preporucili?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti smeta glina na cijoj bazi i jesu napravljene sve te maske za ciscenje probaj masku od clarins koja je bazirana na mikro sundjerima koji upijaju sebummajcheki:ja na facu stavljam samo te maskice i pilinge od čaja, drveta čaja :wink: Jednom sam stavila glinu, neko me je izložio da je to mnogo dobro... bila sam sva natečena i crvena od toga, pa više ne eksperimentišem
hanibal77:ako ti smeta glina na cijoj bazi i jesu napravljene sve te maske za ciscenje probaj masku od clarins koja je bazirana na mikro sundjerima koji upijaju sebum
nije sramota,ni ja to nisam znala dok nisam pocela da radim u sephorimajcheki:e sramota je koliko malo znam o tome, stavila bi ''onog smajlija'' samo da radi... :wink:
pa je l pise bar nesto?koja marka je u pitanju?uopste ne znam za te kombinacije caja al ako bi mi napisala nesto vise...majcheki:E kad smo kod toga, jel može jedna stručna pomoć, pored svog tog čaja u raznim oblicima koje imam (maska, piling, ono za pokrivanje bubuljica, neka tečnost za isušivanje...) imam i jednu malu bočicu sa onom kapalicom gore - kao ulje od čaja - i to je bilo u kompletu a nemam pojma za šta to može da služi... Opet ''onaj'' smajli :wink:
P.S. Nema nikakvog uputstva za korišćenje
to je verovatno aromaticno ulje, koje mozes da koristis kao osvezivac prostora, dodas par kapi u isparivac. ili jednostavno pomirises radi opustanja.majcheki:E kad smo kod toga, jel može jedna stručna pomoć, pored svog tog čaja u raznim oblicima koje imam (maska, piling, ono za pokrivanje bubuljica, neka tečnost za isušivanje...) imam i jednu malu bočicu sa onom kapalicom gore - kao ulje od čaja - i to je bilo u kompletu a nemam pojma za šta to može da služi... Opet ''onaj'' smajli :wink:
P.S. Nema nikakvog uputstva za korišćenje
antihrista:to je verovatno aromaticno ulje, koje mozes da koristis kao osvezivac prostora, dodas par kapi u isparivac. ili jednostavno pomirises radi opustanja.
a cemu sluze?kod mene se nisu pojavile.ali ima nesto novo:tecnost koja svaku senku za oci pretvara u ajlajner!do yaya stvar samo kupis to i umocis cetkicu u senku i stavis ajlajner na oko,meni se extra svidja jer ne volim one crne ajlajnere ovako mozes da stavis kakav hocesmajcheki:jao ovo moram da vam kažem - ili da pitam... izvinite ako skrenem sa teme - jače je od mene...
mirišljave kockice leda (1 350,00din je navodno jedna kockica) pojavilo se, navodno u parfimerijama... Istina ili laž?
hanibal77:a cemu sluze?kod mene se nisu pojavile.ali ima nesto novo:tecnost koja svaku senku za oci pretvara u ajlajner!do yaya stvar samo kupis to i umocis cetkicu u senku i stavis ajlajner na oko,meni se extra svidja jer ne volim one crne ajlajnere ovako mozes da stavis kakav hoces
ne znam jos ga nismo izlozili,to je neki usa proizvod trebalo bi da je skupo :?majcheki:Ja sam juče, kad sam pitala čemu služe dobila takvu paljbu da je to ne viđeno... Ebem li ga, valjda za mazanje po telu
a koliko je ta tečnost - zvuči interesantno?
aaaaaa to me izludjuje!!!pa je l ti ona tako pametna objasnila?majcheki:''Aaaaa glupačoooo, kako bre ne znaš za šta služe mirišljave kocke ledaaaa!!! Strašno - ubi se''
- eto, takvu.