Maska za noc vestica?

@Jeca_90,slab odziv na tvoju temu,upotrebi mashtu,necjes omanuti,posto je maska za -noc vestica:manikir:

:) E nekako mi je to bas vec vidjeno 1000 puta, samo ne vestica i doktorica :)) Bila sam prosle godine doktorica :P :) Razmisljala sam da budem kauboj, ali mi nedostaje opasac :P I ne znam gde da ga nadjem :(( Slican problem sa Larom Kroft :P Sta god mi padne na pamet, ili nemam, a pri tom bi se moralo iskesirati preko 500 dinara, sto mi ne pada na pamet :( Ali hvala Sonja na sugestiji :)

:) E nekako mi je to bas vec vidjeno 1000 puta, samo ne vestica i doktorica :)) Bila sam prosle godine doktorica :P :) Razmisljala sam da budem kauboj, ali mi nedostaje opasac :P I ne znam gde da ga nadjem :(( Slican problem sa Larom Kroft :P Sta god mi padne na pamet, ili nemam, a pri tom bi se moralo iskesirati preko 500 dinara, sto mi ne pada na pamet :( Ali hvala Sonja na sugestiji :)

E daj sad nemoj preterivati, samo zbog opasaca ne moz biti kauboj:lol:,vec sam napisala,upotrebi mastu,a opasac mozes napraviti onekog materijala,farke,maramu nako vezatu ko kaubojci,sesir malko na oci,plasticne pucaljke i eto ti:lol:
Pa smisli nesto i sama evo ti ideja,, od mene tolko:lol::cao:
E da,mozes i laso da napravis,za to ti treba samo deblje kanapce:lol::zcepanje:

E daj sad nemoj preterivati, samo zbog opasaca ne moz biti kauboj:lol:,vec sam napisala,upotrebi mastu,a opasac mozes napraviti onekog materijala,farke,maramu nako vezatu ko kaubojci,sesir malko na oci,plasticne pucaljke i eto ti:lol:
Pa smisli nesto i sama evo ti ideja,, od mene tolko:lol::cao:
E da,mozes i laso da napravis,za to ti treba samo deblje kanapce:lol::zcepanje:
Heheh, dobra si :)) E, ai muci me taj opasac, ne znam gde da stavim glupe pistolje :P Kako od materijala da napravim? Jedino da budem savremen kauboj i stavim pistoj u farke ko detektiv XDD Hvala veliko jos jednom :)

Bogami, nisi jedina. :(

Ja evo planiram sutra da prerovim maminu garderobu, možda nađem nešto što mogu da upotrebim... možda ima neki komad odeće zaostao iz sedamdesetih, pa da se maskiram u pin up girl. :D
:) Evo sad me zvala drugarica sa slicnim problemom... sto je nazalosnije pita mene za savet :P E, pa to ti je super ideja! Ja nazalost nemam sta da zajmim od mame, sve je pobacala :P Mislila sam da budem riba iz 50', ali nemam takvu suknju, ni priblizno :P Mozes i na tu foru Kenedi, ako nadjes sta :)

Pozajmi od nekog pletenu korpu, stavi crvenu kapu na glavu, i budi Crvenkapica ...
....a u korpu, brdo sendvica i termos kafe , da ima sta i da se prezalogaji usput ;)

ako ides sa drustvom, eto i za njih, jedan nek bude vuk, jedan lovac, jedan stara baka :D

Pozajmi od nekog pletenu korpu, stavi crvenu kapu na glavu, i budi Crvenkapica ...
....a u korpu, brdo sendvica i termos kafe , da ima sta i da se prezalogaji usput ;)

ako ides sa drustvom, eto i za njih, jedan nek bude vuk, jedan lovac, jedan stara baka :D

Rto sta radi mashta,lepo sam savetovala da upotrebi mastu,kalis super si dala ideju:lol:
Al je sigurno vec odabrana masku:D

..obučeš nešto u čemu ti prijatno, nabaciš osmeh, pogledaš se u ogledalo, kažeš sebi da izgledaš extra, uzmeš običan beli čaršav, napraviš proreze za oči, prebaciš preko sebe i bićeš jedan zadovoljan duh...
..ljubi frosti..
.

Back