Jeca_90
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Ima li neko ideju u sta bi se mogla maskirati zenska osoba, a da se pri tome ne ulaze mnogo, odnosno, koristi uglavnom garderoba iz ormana?
Nisam nesto specijalno kreativna, pa mi treba pomoc :|

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko ideju u sta bi se mogla maskirati zenska osoba, a da se pri tome ne ulaze mnogo, odnosno, koristi uglavnom garderoba iz ormana?Nisam nesto specijalno kreativna, pa mi treba pomoc :|
@Jeca_90,slab odziv na tvoju temu,upotrebi mashtu,necjes omanuti,posto je maska za -noc vestica![]()
Znaci nisam jedina sa mukomSvaka čast za temu, taman sam nameravala sličnu da otvorim.![]()
Znaci nisam jedina sa mukomAli sta vredi, nece niko da pomogne :O
E nekako mi je to bas vec vidjeno 1000 puta, samo ne vestica i doktorica
) Bila sam prosle godine doktorica
![]()
Razmisljala sam da budem kauboj, ali mi nedostaje opasac
I ne znam gde da ga nadjem
( Slican problem sa Larom Kroft
Sta god mi padne na pamet, ili nemam, a pri tom bi se moralo iskesirati preko 500 dinara, sto mi ne pada na pamet
Ali hvala Sonja na sugestiji
![]()
Heheh, dobra siE daj sad nemoj preterivati, samo zbog opasaca ne moz biti kauboj,vec sam napisala,upotrebi mastu,a opasac mozes napraviti onekog materijala,farke,maramu nako vezatu ko kaubojci,sesir malko na oci,plasticne pucaljke i eto ti
Pa smisli nesto i sama evo ti ideja,, od mene tolko
E da,mozes i laso da napravis,za to ti treba samo deblje kanapce![]()
Bogami, nisi jedina.
Ja evo planiram sutra da prerovim maminu garderobu, možda nađem nešto što mogu da upotrebim... možda ima neki komad odeće zaostao iz sedamdesetih, pa da se maskiram u pin up girl.![]()
a gd ese ove godine odrzava maskenbal?
Pozajmi od nekog pletenu korpu, stavi crvenu kapu na glavu, i budi Crvenkapica ...
....a u korpu, brdo sendvica i termos kafe , da ima sta i da se prezalogaji usput
ako ides sa drustvom, eto i za njih, jedan nek bude vuk, jedan lovac, jedan stara baka![]()
U Novom Sadu ima u Route 66.
Pa u veshticu,to ti je najlakse,a metlu sigurno imash u kucji![]()
Najlakse je u zenu sumnjivog morala.
A kaubojski opasac ne verujem kod kineza da je skuplji od 200 dinara.Samo sto ne znam koliki im je obim struka.
..obučeš nešto u čemu ti prijatno, nabaciš osmeh, pogledaš se u ogledalo, kažeš sebi da izgledaš extra, uzmeš običan beli čaršav, napraviš proreze za oči, prebaciš preko sebe i bićeš jedan zadovoljan duh...
..ljubi frosti...