Maska na Licu

Dina81:
Prvo jedno pitanje :zasto bas mene?
Zbog ovoga:
Dina81:
Pa ne znam kakvim si to devojkama prilazio, meni kad pridje neko ko je, kako si ti opisao sebe normalan, ja ga sigurno necu odbiti na keca i glumiti kucku ili sta vec, ali ako mi se ne dopadne sigurno je da mu necu dati broj telefona ili se upustati u neku dublju pricu... Odbicu ga na fin nacin...
dovoljno za prvi dobar utisak i budjenje dublje radoznalosti...

paradizo:
Pa svi te zamisljaju takvu kakva si na slici, promjeni avatar, videces da ces malo kome biti SIMPA, moraces da se mnogo oznois da bi se nekom dopala, probaj?
Pa to je nacrtan lik , a pravo da ti kazem neki su me zbog njega malo i napadali.,al jbg ne mozes svima da se dopadnes... Glupo je ako iko donosi bilo kakav zakljucak o meni na osnovu njega ( ne mislim na zajebavanje iz teme o komentarisanju istih), objektivno iza bilo kog avatara podjednako moze da se " krije " i fizicki lep i ruzan covek. A ja sam izabrala ovaj jer mi se dopao... ;-)

Evo iskreno ove koje imam nisu u dobrom formatu , a kad pokusam da ih promenim ne uspevam, a pokusacu i sa posla ovih dana uz pomoc kolega...
@ Pero hvala sto nisi spomenuo avatar....

Dina81:
Evo iskreno ove koje imam nisu u dobrom formatu , a kad pokusam da ih promenim ne uspevam, a pokusacu i sa posla ovih dana uz pomoc kolega...

desni klik na sliku ---> edit with ACDSee ---> opcija resize ---> smanjiš na 80 piksela

ccc dajte nešto originalnije......

Dina81:
Pa da nisam... al me malo grize savest sto nisam bio skroz iskren i nisam pomenuo nick... tj magicno dobar broj u njemu... Al razumem te da hoces da kazes da je licnost i personaliti ono sto bi trebalo da zainteresuje nekog a ne fizika...

Petar_Pan:
Pa da nisam... al me malo grize savest sto nisam bio skroz iskren i nisam pomenuo nick... tj magicno dobar broj u njemu... Al razumem te da hoces da kazes da je licnost i personaliti ono sto bi trebalo da zainteresuje nekog a ne fizika...
Magican broj??? Molim te pojasni mi kako je to magican!

Ovako su moje drugarice nosile maske,ovo sam ja slozila iz svega sto sam cula i videla i prisetila se zato sto imam dovoljno vremena za razmisljanje kad je moj decko tamo gde jeste.

N je oduvek bila zaljubljena u njega,pre nego sto smo se on i ja upoznali,ali on je njoj rekao da on ima vise devojaka tako da je on nju kao simpatisao ali ipak,njoj treba decko koji ce da je postuje,i to je bila neka prepreka koju je on postavio izmedju njih dvoje.M je bila zaljubljena u njega u novije vreme i N je to znala.Da bi sprecila M da se smuva sa njim N pakuje meni da se nadjem tu gde sam se nasla,a tu je trebalo da se nadje M.( "sto nije posla M mozda bi se ona smuvala sa njim" )Bila je uverena da ja necu imati nista sa njim valjda zbog toga sto ga nisam ni poznavala a mozda i zbog toga sto smo nas dve imale potputo razlicit ukus,nikad mi se u zivotu nije svideo decko koji se njoj svidja.Zato sto sam se ja sa njom ustvari druzila iz sazaljenja.Kad smo bile 7.razred prisla mi je njena drugarica iz odeljenja S.T. i rekla,"pa ti poznajes N,vidim putujete zajedno do kuce,(bilo je nas nekoliko koji smo putovali istim autobusom ali ona ni sa kim drugim nije komunicirala nego samo sa mnom,zato sto je bila shuntava,ja sa svima komuniciram pa i sa njom),sto ti ne ides sa njom na odmoru ona nema sa kim da se druzi",i ja sam rekla dobro,vazi,hocu......

Sad dalje....Zato sto je N sa njim u iskrenim prijateljskim sestrinskim odnosima (u kakvim ste uvek sa ruznjikavim devojkama) ona njemu kad je videla dokle je doslo,valjda,prica o meni nesto sto je potpuno pogresno,zato sto sam primetila momenat i momente kad se prelomio izmedju onog sto su mu pricali i mene,i mogu da zakljucim da je pricala nesto suprotno od onog sto je on nalazio u meni,ali ne mogu da slozim u glavi sta je sve mogla da mu prica.Mogu po nesto da slozim.

Back