donald tramp
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
.Pa simpa si mi,nemam neki extra razlog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i avatar je chesto maska...kad smo vec kod te temeparadizo:Pa svi te zamisljaju takvu kakva si na slici, promjeni avatar, videces da ces malo kome biti SIMPA, moraces da se mnogo oznois da bi se nekom dopala, probaj?
Ja sam ti isti ko` na ovoj slici!istrazivach:i avatar je chesto maska...kad smo vec kod te teme
Zbog ovoga:Dina81:Prvo jedno pitanje :zasto bas mene?
dovoljno za prvi dobar utisak i budjenje dublje radoznalosti...Dina81:Pa ne znam kakvim si to devojkama prilazio, meni kad pridje neko ko je, kako si ti opisao sebe normalan, ja ga sigurno necu odbiti na keca i glumiti kucku ili sta vec, ali ako mi se ne dopadne sigurno je da mu necu dati broj telefona ili se upustati u neku dublju pricu... Odbicu ga na fin nacin...
Braaaaaaaavo!!Petar_Pan:Zbog ovoga:
dovoljno za prvi dobar utisak i budjenje dublje radoznalosti...
Pa to je nacrtan lik , a pravo da ti kazem neki su me zbog njega malo i napadali.,al jbg ne mozes svima da se dopadnes... Glupo je ako iko donosi bilo kakav zakljucak o meni na osnovu njega ( ne mislim na zajebavanje iz teme o komentarisanju istih), objektivno iza bilo kog avatara podjednako moze da se " krije " i fizicki lep i ruzan covek. A ja sam izabrala ovaj jer mi se dopao... ;-)paradizo:Pa svi te zamisljaju takvu kakva si na slici, promjeni avatar, videces da ces malo kome biti SIMPA, moraces da se mnogo oznois da bi se nekom dopala, probaj?
istrazivach:Moze li mi neko dati adekvatan odgovor zashto ne koristi svoju fotku?
Dina81:Evo iskreno ove koje imam nisu u dobrom formatu , a kad pokusam da ih promenim ne uspevam, a pokusacu i sa posla ovih dana uz pomoc kolega...
@ Pero hvala sto nisi spomenuo avatar....
kocicm:desni klik na sliku ---> edit with ACDSee ---> opcija resize ---> smanjiš na 80 piksela
nista bez photoshopa
Pa da nisam... al me malo grize savest sto nisam bio skroz iskren i nisam pomenuo nick... tj magicno dobar broj u njemu... Al razumem te da hoces da kazes da je licnost i personaliti ono sto bi trebalo da zainteresuje nekog a ne fizika...Dina81:Evo iskreno ove koje imam nisu u dobrom formatu , a kad pokusam da ih promenim ne uspevam, a pokusacu i sa posla ovih dana uz pomoc kolega...
@ Pero hvala sto nisi spomenuo avatar....
.............Psihologue:Au mnogo puta.Pogotovo shto sam rak i samim tim zna se da rakovi da ne bi patili imaju tkv masku
na licu.Sasvim drugachija osoba iznutra...
istrazivach:kocicm:desni klik na sliku ---> edit with ACDSee ---> opcija resize ---> smanjiš na 80 piksela
nista bez photoshopa
isti djavo... samo govorim da smisli nesto originalnije..
tipa necu da me napadaju na ulici ako me prepoznaju i to.. to bi vec proslo
Magican broj??? Molim te pojasni mi kako je to magican!Petar_Pan:Pa da nisam... al me malo grize savest sto nisam bio skroz iskren i nisam pomenuo nick... tj magicno dobar broj u njemu... Al razumem te da hoces da kazes da je licnost i personaliti ono sto bi trebalo da zainteresuje nekog a ne fizika...
Dina81:Slika postavljena, doduse malo iseckana i ne odgovara mom sadasnjem licnom opisu jer sam sad brineta ali posluzi ce svrsi....
Da zato sto sam imala pomoc jednog kolege sa foruma, on mi je i sredio sliku!kocicm:чим јој мало дрчније кажеш, одмах набацује слику..![]()