- Poruka
- 2.036
Kupio sam pre neki dan nemačku mašinicu za šišanje od ciganke na pijaci za 250 dinara. Večeras sam krenuo da se šišam. Uključio sam je i nisam znao da je neispravna. Svom snagom sam stiskao kod zulufa da mi ošiša nešto ali nije skidalo kosu, nego samo čupalo i bolelo. I sad me boli tu gde sam krenuo da šišam dok pišem ovo. Šta da radim sa mašinicom?
Mašinica ima oznaku sf-928 230v 5 hz 15w
Bojim se samo da mi ne ošteti nešto od aparata u kući osim kose pošto je neisravna.
Šta da radim?
Mogu da je odršafim, očistim, sipam neku tečnost ali koju ne znam. A zbog ovih oznaka u voltima, hercima, watima ne znam da li može da mi ugrozi celokupnu mrežu struje u kući i još neke aparate. Treba i na to pripaziti kod neispravnih stvari. Ako se neko razume nek mi odgovori.
Mašinica ima oznaku sf-928 230v 5 hz 15w
Bojim se samo da mi ne ošteti nešto od aparata u kući osim kose pošto je neisravna.
Šta da radim?
Mogu da je odršafim, očistim, sipam neku tečnost ali koju ne znam. A zbog ovih oznaka u voltima, hercima, watima ne znam da li može da mi ugrozi celokupnu mrežu struje u kući i još neke aparate. Treba i na to pripaziti kod neispravnih stvari. Ako se neko razume nek mi odgovori.
Poslednja izmena: