Mašinac, Građevinski ili nešto treće?

Znam da je etf najperspektivniji ali i najtezi, ako izuzmemo njega koji tehnicki fakultet upisati.
Posebno me zanimaju ova dva ali i ostalo dolszi u obzir.
Tezina, perspektiva, kolicina znanja posle zavrsetka, kvalitet predavanja...
(Beogradski univerzitet)
Ako ti druže unaprijed klasiraš šta je teže po priči nekih tamo, nemoj ništa ni upisivati..i onako kad pogledaš sa etf skačeš na građevinu i mašinstvo..lutaš, upiši ono što ti najbolje leži i što želiš raditi. Kakva je perspektiva ako završiš npr.ETF a mrziš to raditi i radije bi projektovao recimo puteve..Ne znam, moraš sa sobom raščistiti gdje si najbliži pa onda se potruditi biti najbolji u tome. Evo npr. meni bi bilo puno teže završiti pedagogiju, psihologiju ili sociologiju od bilo kojeg tehničkog faxa, jer ja prosto zaspim kad počnem čitati nešto iz te oblasti...dakle meni bi bila najteža sociologija iako ćeš na netu pročitati da je to možda lakše završiti nego mašinstvo, građevinu ili etf..zavisi ko piše

Znam da je etf najperspektivniji ali i najtezi, ako izuzmemo njega koji tehnicki fakultet upisati.
Posebno me zanimaju ova dva ali i ostalo dolszi u obzir.
Tezina, perspektiva, kolicina znanja posle zavrsetka, kvalitet predavanja...
(Beogradski univerzitet)
Važno je šta te zanima, jer će ti motivacija biti neophodna da završiš faks. Građevina i mašinstvo su vrlo različite struke.
Obično je teže upisati ETF nego ostale ali to je druga priča.

Back