- Poruka
- 24.771
Kasnije cemo o tome, imas moju rec.Zbog ispunjenja koje... zelje?
neka, cekacu... taman ubijem dve muve jednim potezom. Hahaha...ta je vec zauzeta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kasnije cemo o tome, imas moju rec.Zbog ispunjenja koje... zelje?
neka, cekacu... taman ubijem dve muve jednim potezom. Hahaha...ta je vec zauzeta![]()
ja volim ove koje se pune doleKoristila sam u nekih 5-6 stanova takve...meni su ekstra...male i efikasne...Ni ne razumem poentu tog prozora kod klasicnih ves masina....
Mada...dve Whirlpool masine su mi se nesto pokvarile od tih vrsta...mozda je do brenda...
Odlucila bih se opet za te koje se pune od gore![]()
Pametan covek.ja volim ove koje se pune dole
Slim , klasična do 6kg i da može da suši.Moj konacni odgovor je: slim.![]()
hipnozamislim....slow motion....kako to elegantno...prefinjeno...nezno i efikasno radi...pustite i neku ambijentalnu muziku usput i uzivajte
ua TOP
nema na dole nego na stranu ili odozgoja volim ove koje se pune dole
pa volim i njihnema na dole nego na stranu ili odozgo
Perverznoove druge su Front Load - što bi rekli punjenje spreda.
Znači imamo
- Punjenje spreda
- Penjenje odozgo
vidim i ja da se na to svodi, uzvi top loader samo ako je tesno. Il ako ne možeš da se saginješKlasična je zakon ako nemaš mesta uzmi top loader , bitno je da pere![]()
pa sad, nisam ih ja imentovaoPerverzno![]()
pa veš stalno je na dnu
![]()
veš se vrti u krug.
A u "normalnoj" ide gore dole, pa može da padne
ja nisam ni znao da ima ovako! Pretpostavljao sam da se puni "normalno" za top loader, ovakoОва ти је "усправна", са једним лежајем доле испод бубња.
Дај ону нормалну што јој "осовина" иде водоравно и има лежајеве са леве и десне стране:
ja nisam ni znao da ima ovako! Pretpostavljao sam da se puni "normalno" za top loader, ovako
![]()
pa da, igra se komplikuje. Ima dve orijentacije bubnja, dve orijentacije vrata za punjenje, agitator, impeller ili ništa... Pa sad, ti budi pametanДа, ова делује као да не преврће веш као стандардна. Зато има ове додатке као на слици.
Сад видим да на нету има велика расправа шта је боље
1. класична, која се пуни са стране
2. пуњење одозго, вертикални бубањ са агитатором
3. пуњење одозго, вертикални бубањ са импелером
4. пуњење одозго хоризонтални бубањ
Неке имају већи капацитет веша, неке троше мање воде, неке јаче перу али су агресивније за тканину....
![]()
Huh?
Evo tiHuh?
U koji se me ovo kraj vasione prizvala, Jeco?
Godina je dvadeset dvadeset prva.
Rat veš mašina besni....
Ček da se uštinem.
Biće da se još nisam probudio.
![]()
A žene vrbuju muškarce, koji su po po prvi put nezaintoresovani za ratovanje...Evo ti, haj sad glasaj za obicnu.
Dupla doza za jednu obicnu. Gde to ima, samo kod ves masine?![]()