Mašina za pravljenje pice

Ako imas negde da kupis arapski hleb, mozes da ga koristis za picu.

Ja to cesto radim.

Takodje cesto kupim gotovu, zaledjenu picu...

Samo malo dodam sampinjona, zimske salame i ispecam u rerni...Bude ista i bolja nego iz picerije.

Kakav je to hleb, nikad nisam cuo za njega?

Arapski hleb je pljosnat, lici na podlogu za pice.

Arapi ga kidaju, motaju u rolnice i zamacu u serpu sa hranom.

flat-bread.jpg

Mrzi me da mesim testo, podlogu za picu, pa me zanima da li postoji neki aparat kao one meni pekare za hleb, samo sipeš sastojke i pritisneš dugme?

btw, ima li neko mini pekaru i kakva su iskustva?

Ima.
Postoje ni one dve za obradu mesa.....
U prvu mašinu gurneš vola, a tamo, na kraju mašine -
na jednoj traci, but, na drugoj, plećka, na trećoj, sudžuk.,
na četvrtoj, kobasice....
Ma, divota.

A, Perica pita - Može li da se tamo gurnu but i konasica, a ovde da ispadne vo ?
- U principu ne može, samo ponekad, tvom tati je uspelo.....

Razmišljaj o tome ! :think:

Ako imas negde da kupis arapski hleb, mozes da ga koristis za picu.

Ja to cesto radim.

Takodje cesto kupim gotovu, zaledjenu picu...

Samo malo dodam sampinjona, zimske salame i ispecam u rerni...Bude ista i bolja nego iz picerije.

jel? vidi ti njega... a onamo na politici se rasprdeo kako ne može bez GMO... ima čak neke papire koji dokazuju...
a sad ti dobra i Arabija...

tumblr_m77utzYKXO1rt7j2bo1_500.jpg

nego evo mašine za picu, jednostavna za korišćenje, dobra je, kvalitetna
i što kaže Blajvi lažov - bude ista pa i bolja nego iz ... probajte!

Poslednja izmena:
ti bi leba bez motike i picu bez da mesis? pa leba se nes' najest od nerada :rtfm:

malo danas devojaka zna da kuva dalje od otvaranja paštete
čak ni ove sa sela više to ne znaju, gledale one televiziju i Samantu istina živa
Koliko sam razumeo još Albanke znaju pa se valjda zato ženimo sa njima
A još jedno mešanje genetike, šta da radimo - stomak je stomak
Ranije se utrkivale po Beogradu koja zna šta da spremi i kako su supice iz kesice odvratne
a ove dananje što masovno pristižu da budu na fakultet samo imaju garderobu (kinesku ili outlet) i veliku umišljenost
još ako je studentska razmena u toku pa u studenjak dodje kakav Azerbejdžanac... eto ti njih ko Micika pri Šojiću...
To sve odmerene izjave uz glumu veličine, a ono domaća Milunka iz Jagodinu

planiram da kupim mini pekaru i sam pripremam sebi tamni hleb, a ne bojeni kao što nam prodavci podvljajuju

možda ona može da se koristi i za pravljenje pice, gde bih u fazi kad je testo umešeno, preuzimao i razvlačio oklagijom, stavljao dodatke a onda pekao u drugoj pećnici

taman da kupim mini pekaru saznao sam da imaju posude od teflona ili sličnih nelepljivih premaza, koji su reaktivni na visokim temperaturama...
jedino da je koristim samo kao mešač za testo, ali je bolje naći mikser kakav ima lik iz drugog videa koji sam postavio, ali ne vidim da kod nas u ponudi postoji takav mikser koji se zaklapa

- - - - - - - - - -

poenta je izbaciti testa koja nam prodaju puna aditiva i belog brašna i sam spremati a opet što je lakše moguće

Back