Masakrirana devojcica!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme MvS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HeBePoBaTaH_:
Menjati zakone ili naoružati decu.
Jezivo..
Jedino što još uvek nemamo je nešto značajnije prisustvo pedofilije. Ovi preko okena najebaše od toga.
Nece biti........kod mene u skoli u aprilu,maju uhapsen maturant,rasturao decje slike preko neta,uhvatio ga FBI a ovi nasi ga pustili!Keva mu je neka licnost.Bolesno, bilo iz potrebe ili jos gore,a i verovatnije,zbog para.A ova mala...nemam reci......... :(

MvS:
Da li ste citali u novinama? Trinaestogodisnja devojcica se vracala kuci iz skole u sest popodne i napali je neki likovi, hteli su da je siluju (ne znam dal su) i uboli je vise od deset puta. Posto su ukucani videli da je nema, izasli su stric i cale da je traze i nasli je u lokvi krvi :o Kad su je odveli u bolnicu, lekari su pokusali da je spase ali uzalud...
Definitivno stanje je sve gore...!

e da...ovo sam ceo dan slusho na poslu...omfg sad opet tupim o tome...al zamisli te ljude...ljude koji preprichavaju ubistva iz novina...to je valjda ono kao da se zaplashe...tjuti dobro ima i gore..jes vido shta bi s onom devojchicom...il neshto

mislim shto je zanimljivo ljudima da prichaju o tako nechemu...meni definitivno nije...ok ima nekih sluchajeva koji su po nechemu zanimljivi...tipa dzek trbosek il shta ti ja znam...al ovo...mislim ubili...pa?...shta sad?...kakav nam to provod pruzha za pisanje?...tjaskanje prichanje komunikaciju uopshte...mislim who gives a ****?...

doshli hrishtjani...spalili biblioteq u alexandriji...spalili sve zapise od nastanka civilizacije...sve shto su ljudi ikada nauchili oni su spalili...i samo bum...1000god mraka...crkva stiche...i nemoj da radish ovo nemoj da radish ono...ima da slushash il si jeretik...danas ljudi ne znaju 100ti deo onoga shto su znali recimo grci...mislim znamo mi platona i neke...al to je smeshno mali deo u odnosu na sve shto je ta civilizacija uradila...bilo je zabranjeno da priiiichash o tome....eeeej! zamisli to...znachi ljudi zhiveli i verovali u neke bajke kako na nekim planinama zhive bogovi...koji su po svemu slichni njima...dakle to je bajka...al bajka koja je pruzhala svako utochishte koje pruzha hrishtjanstvo...mislim vera je bitna...u sushtini to je vera u sebe...i biblija je bajka samo zla bajka...i sad zhivimo u sistemu...koji tje za par desetina godina da proguta planetu...i ima da budu klonirane radilice...policija sa nekim neunishtivim oklopima...i sha ti ja znam da sad ne duzhim chemu josh...i sad mi treba da prichamo o nekoj devojchici koju je neki manijak ubio...sad ja delujem ko neki ko zna kaki...al jbe mi se...mislim da je svaka pricha o ubistvima chista glupost...

1 : 1.618

i mislimo da smo neshto....pih

i da...nije da mi nije stalo...jadna devojchica...mislim niko ne zasluzhuje da bude masakriran...ok mozhda samo neko...al nikako 13togodishnjaci....al ja i dalje mislim da je skroz bezveze prichati o nekakvim nesretjama koje nekoga pogode...zamisli roditelje...em izgubili na tako uzhasan nachin dete...em se sada njihovo chedo provlachi po novinama...mislim losh trip...sad kao oni daju intervjue i sve...i pripremaju sahranu i ko tje da nosi qvano zhito a ko krst...umesto da sede da tuguju i da poqshaju da nadju neshto shto je dovoljno vredno da im da neke recimo snage...al dobro to su vetj nagadjanja o karakteru tih ljudi...i nije to samo u srbiji...to je svuda...mislim i da postoji 2000000 policajaca u ovoj zemlji to bi se i dalje deshavalo...mislim eno ti ga london ceo u kamerama...shatro da smanji kriminal...mislish da se ljudi tamo ne ubijaju...sad ne znam koga ovo pitam al chini mi se da je neko pomenuo taj geografski faktor...

MvS:
Da li ste citali u novinama? Trinaestogodisnja devojcica se vracala kuci iz skole u sest popodne i napali je neki likovi, hteli su da je siluju (ne znam dal su) i uboli je vise od deset puta. Posto su ukucani videli da je nema, izasli su stric i cale da je traze i nasli je u lokvi krvi :o Kad su je odveli u bolnicu, lekari su pokusali da je spase ali uzalud...
Definitivno stanje je sve gore...!

Shokantno :shock: :shock:
To nisu ljudi to su monstrumi....cemu sve to????

A što se tiče tih vagona... Svaki komentar je suvišan.
Da li se sećate da se pre ne znam kog vremena popeo dečak na njih i uhvatio gore žice? Spržila ga struja, mukica je još živeo nekoliko dana :cry: I da je samo jedan već, nedavno isto se dečak popne na te vagone, isto mu se desi...
Nikako da ih, dađavola, pomere...
Mada, sumnjam da ti vagoni i njihovi stanovnici imaju neke veze sa devojčicom... Besmisleno je.

bejbica:
Zar to nije od 90 i neke?!
Tada smo bili... bolje reći postali beda i sirotinja, ali bio je rat pa je tada jelte sve dozvoljeno. Mada koliko je meni poznato nije bilo toliko ubistava maloletnika u krajevima bez rata. Ali sada kad je mir(?), tranzicija, demokratija, ovo ono... Ma sve je ovo puno licimerja, laži i lopovluka. Dobijamo ono što smo zaslužili.

AntunTun:
e da...ovo sam ceo dan slusho na poslu...omfg sad opet tupim o tome...al zamisli te ljude...ljude koji preprichavaju ubistva iz novina...to je valjda ono kao da se zaplashe...tjuti dobro ima i gore..jes vido shta bi s onom devojchicom...il neshto

mislim shto je zanimljivo ljudima da prichaju o tako nechemu...meni definitivno nije...ok ima nekih sluchajeva koji su po nechemu zanimljivi...tipa dzek trbosek il shta ti ja znam...al ovo...mislim ubili...pa?...shta sad?...kakav nam to provod pruzha za pisanje?...tjaskanje prichanje komunikaciju uopshte...mislim who gives a ****?...

doshli hrishtjani...spalili biblioteq u alexandriji...spalili sve zapise od nastanka civilizacije...sve shto su ljudi ikada nauchili oni su spalili...i samo bum...1000god mraka...crkva stiche...i nemoj da radish ovo nemoj da radish ono...ima da slushash il si jeretik...danas ljudi ne znaju 100ti deo onoga shto su znali recimo grci...mislim znamo mi platona i neke...al to je smeshno mali deo u odnosu na sve shto je ta civilizacija uradila...bilo je zabranjeno da priiiichash o tome....eeeej! zamisli to...znachi ljudi zhiveli i verovali u neke bajke kako na nekim planinama zhive bogovi...koji su po svemu slichni njima...dakle to je bajka...al bajka koja je pruzhala svako utochishte koje pruzha hrishtjanstvo...mislim vera je bitna...u sushtini to je vera u sebe...i biblija je bajka samo zla bajka...i sad zhivimo u sistemu...koji tje za par desetina godina da proguta planetu...i ima da budu klonirane radilice...policija sa nekim neunishtivim oklopima...i sha ti ja znam da sad ne duzhim chemu josh...i sad mi treba da prichamo o nekoj devojchici koju je neki manijak ubio...sad ja delujem ko neki ko zna kaki...al jbe mi se...mislim da je svaka pricha o ubistvima chista glupost...

1 : 1.618

i mislimo da smo neshto....pih
da...nije da mi nije stalo...jadna devojchica...mislim niko ne zasluzhuje da bude masakriran...ok mozhda samo neko...al nikako 13togodishnjaci....al ja i dalje mislim da je skroz bezveze prichati o nekakvim nesretjama koje nekoga pogode...zamisli roditelje...em izgubili na tako uzhasan nachin dete...em se sada njihovo chedo provlachi po novinama...mislim losh trip...sad kao oni daju intervjue i sve...i pripremaju sahranu i ko tje da nosi qvano zhito a ko krst...umesto da sede da tuguju i da poqshaju da nadju neshto shto je dovoljno vredno da im da neke recimo snage...al dobro to su vetj nagadjanja o karakteru tih ljudi...i nije to samo u srbiji...to je svuda...mislim i da postoji 2000000 policajaca u ovoj zemlji to bi se i dalje deshavalo...mislim eno ti ga london ceo u kamerama...shatro da smanji kriminal...mislish da se ljudi tamo ne ubijaju...sad ne znam koga ovo pitam al chini mi se da je neko pomenuo taj geografski faktor...

Jbt sto si tako negativan. I uvek si nekako namrgodjen, cak ti i slika iz avatara zraci negativnom energijom :D

Stvar je i u medijima to jeste za javnost ali je i zajavnost koji je taj monstrum!! A ne vecito npr M.N i Z.B pocilnili ubistvo starice radi 100 E..? Kad ste vi culi u ovoj zemlji taj i taj je silovao ,ubio,ili sta ja znam... e evo ga sad je u rudniku soko radi razminiranje ili cisti radioaktivnu prasinu .Zasto da mi uvodimo smrtnu kaznu kad to nije po standarima Eu ima nacina ali nema volje i zakona...

Back