Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Sta mu dodju ti pease? Kao pea, samo se krace kuvaju?
Možda je hteo da otkuca prase?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mu dodju ti pease? Kao pea, samo se krace kuvaju?
Al Kaida je mrtva. POMOZIMO BETMENU DA SE ODBRANI! ! !Nemoj tako. Betmen brani ljude. Betmenov prijatelj je moj prijatelj!amerika. sta reci . mesto da resavaju svoje probleme oni napadaju druge gradjane sveta

Ti radiš za Džokera!zasto mi ih nije zao![]()

Cudi me da neko nije tako usao na grand paradu ili slicna pink sranya![]()
Nismo jos stigli da imamo takve psihopate, ali na putu smo sa ovom demokraCijom i sistemom vrednosti...
Ma covek vise poludeo od tog drustva ..

..na osnovu delovanja pojedinca,ne mozes da dodjes do takvog glupog zakljucka....Bolesna nacija...
Sta drugo i ocekivati...
Nemojte da ste cinični i okrutni.
Dođoše u bioskop možda i nasmejanih lica da bi im bilo bolje posle osam i više časova probijajući rokove na poslu a krv im je prolivena zajedno sa decom.
vidis kako si ti razuman komsijo,ja znam kako je tamo...samo da stignes od jednog semafora do drugog treba ti vecnost....vidis kako si ti razuman komsijo,ja znam kako je tamo...samo da stignes od jednog semafora do drugog treba ti vecnost....
![]()
vidis kako si ti razuman komsijo,ja znam kako je tamo...samo da stignes od jednog semafora do drugog treba ti vecnost....
![]()