R
Rock-metal girl
Gost
E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Why????Keeper:opet martinkeee ??? :shock:
Koje si kupila?Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
Firmas:U pocetku ti budu teske,kasnije se naviknes.
moramo nekad i da se ponavljamo!! :wink:Keeper:opet martinkeee ??? :shock:
guitarrr_babe:Laze obucara?
guitarrr_babe:E, ali opet si nestala... Kako smo neuhvatljivi, mi forumasi...
Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
yugoslav:Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
Koje bre martinke .,,pa jesi li ti rudar, ili gradjevinac pa ti trebaju martinke!!! Normalno da su teske i neudobne i tvrde i sve najgore i nikad hladnije u njima,, jer nisu pravljene da bi se neko setao ulicom njima vec da izvuces zivu glavu u rudniku ili na skeli!!!
Sto pozerisete sa tim martinkama!!! Nije to za vas bwe,, nego ste vi pozeri pa vam ni dobro
DECU? :shock: :shock:Keeper:yugoslav:Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
Koje bre martinke .,,pa jesi li ti rudar, ili gradjevinac pa ti trebaju martinke!!! Normalno da su teske i neudobne i tvrde i sve najgore i nikad hladnije u njima,, jer nisu pravljene da bi se neko setao ulicom njima vec da izvuces zivu glavu u rudniku ili na skeli!!!
Sto pozerisete sa tim martinkama!!! Nije to za vas bwe,, nego ste vi pozeri pa vam ni dobro
hehehehheheh. joj, yugoslave, pusti decu ...![]()
![]()
![]()
mortishaaa:e sta si zapeo sa tim pozerima.. pusti ljude da disu! 8)
mortishaaa:DECU? :shock: :shock:Keeper:yugoslav:Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
hehehehheheh. joj, yugoslave, pusti decu ...![]()
![]()
![]()
e sta si zapeo sa tim pozerima.. pusti ljude da disu! 8)
karte :shock: :shock: :shock: :shock: VEC?? :shock: :shock: :shock: ne se ri :shock:Rock-metal girl:Ja stavrno ne znam sta sam opet skrivila Yugoslavu!!! U stvari, sta smo mu mi , metalci i rokeri , skrivili? Svako ima svoj stil!!! I ukus. I misljenje. I o tome ne treba raspravljati... Odoh ja da kupim karte za koncert Purple-a!!! By
Keeper:yugoslav:Rock-metal girl:E,nedavno sam kupila martinke. Nikada nisam bila srecnija!!! Ali mnooooogo su teske. Nosi li ih jos neko? Da li su va samo u pocetku bile neudobne?
slazem se! yugoslave lik si