Cr@zY
Domaćin
- Poruka
- 3.119

zasto ne prave manje brojeve.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, i ja sam nedavno kupio nove martine.U pitanju su crne Underground sa 14 kopci, kupljene u NS-u u Urban-u, samo za 7000, bio jedan jedini broj, i to bas moj!
Kontam da sam u pocetku mislio da imaju 20 kopci, ali sam onda i prebrojao... I tako... Nisu neudobne, naprotiv, veoma su udobne i cak mi ne predstavlja ni 14 kopci problem...
Starke imam iste , '' punk is everything'' , prije toga sam imala 5 njih (raspadnutih) , ove mi traju.. ( Još )Starke su pocele da mi se raspadaju previse brzo ,posto ih doslovno ne skidam.Tako da posto mi je puno da dajem za patike 120 evra godisnje ,ako mi ove "punk is dead" starke krenu da pucaju pre juna,kupujem martinke .A,pare....Pare nisu problem para nema.
mozda svake godine kupuje novi par?
pa to je nasa sestra ceri...to stipsticnisto i debelo ka paaaaanj![]()
![]()
Kako znas da sam stipsa? :creepy:
Ove godine sam konacno resila da odem i dam tol'ke pare za njih, ali nema moj broj.
pa koj je tvoj br??
mrzi me sada da pregledam histori of ju..
e ja treba da uslikam svih 5 pari martinki sto imam,samo da mi vrati obucar cetrnajtokopcarke![]()
![]()
38-39
Zvala danas. Dopunjavaju se za nedelju dana, ali i poskupljuju, tako da mi se lose pise.
da si stavljala po 5 dinara odkad kukas...sad bi uzela 3 pari![]()